Μεγάλο διπλό, χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε… Σωτήρης Βάζελος

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έδωσε χθες το βράδυ απαντήσεις στο παρκέ σε αυτούς που μιλούσαν ότι θα φάει είκοσι και τριάντα πόντους στο κεφάλι από την Κίμκι. Οι πράσινοι ταξίδευαν δύο μέρες για να φτάσουν στην Μόσχα ελέω covit-19,αλλά αυτό δεν τους επηρέασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να χάσουν την συγκέντρωση τους από κούραση και να πάρουν μια νίκη σε μια από τις έδρες που τα προηγούμενα χρόνια έφευγαν με σκυμμένο το κεφάλι.
Με μπροστάρη τον αρχηγό του,το τριφύλλι έπαιξε σκληρή άμυνα,μάζεψε 39 ριμπάουντ και το κυριότερο είναι ότι φάνηκε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.Έβλεπες ένα σύστημα,μια ορθολογική ανάπτυξη,μια σωστή επίθεση και το κυριότερο πάθος και δίψα για την νίκη.
Το μεγάλο διπλό σε συνδυασμό,με την πολύ καλή εμφάνιση αλλά και τις χαμηλές προσδοκίες για φέτος άνοιξαν την όρεξη των φίλων του εξάστερου.Νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται αλλά και η μπάλα πρέπει να παραμείνει χαμηλά που λέει και ο λαός.Δεν πρέπει να ζούμε με αυταπάτες.
Εδώ θέλω να τονίσω και δύο πράγματα που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση.Ο Μποχωρίδης ήταν κλείδι για την νίκη καθώς μοίραζε σωστά το παιχνίδι όσο επαιξε και κέρδισε έξυπνα επιθετικά φάουλ που μου θύμισαν τακτική Διαμαντίδη ή να το πω καλύτερα κινήσεις Διαμαντίδη. Σίγουρα του κάνει μαθήματα στην προπόνηση.Άλλος παίχτης από αυτόν που είχαμε πριν 3 χρόνια.Το δεύτερο η ψυχραιμία και η διαχείρηση του προπονητή όταν έμεινε η ομάδα πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα