Μεταγραφή μιας άλλης εποχής | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει στο Ο.Α.Κ.Α την Μπαρτσελόνα ουσιαστικά σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι για τον ίδιο, καθώς το τριφύλλι έχει χάσει εδώ και καιρό το τρένο για τα playoff.

Από την άλλη ο covid19 στερεί από τον Χεζόνια την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όχι προς την ποιότητα του αλλά κυρίως ως προς τα πράσινα συναισθήματα που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια.

Σαφώς η μεταγραφή του Κροάτη αποτελεί σπουδαία κίνηση βάλσαμο στις πληγές που άφησε η αποχώρηση Γιαννακόπουλου το περασμένο καλοκαίρι.

Ζέστανε τον κόσμο της ομάδας όπως και να το κάνουμε.Ήρθε ένας παίχτης σε πολύ καλή ηλικία, με καλές συστάσεις και αρκετές παραστάσεις από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όλα βέβαια θα κριθούν εντός των τεσσάρων γραμμών χωρίς καμία αμφιβολία.

Αλλά και μόνο η κίνηση του κόσμου να τρέξει εν μέσω πανδημίας στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί έναν παίχτη τότε μιλάμε για μεταγραφή μιας άλλης εποχής.

Εποχής που ο Παύλος και ο Θανάσης έφερναν παίχτες και τους παραλάμβανε το Hamer για να πικάρουν τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα.

Απόψε λοιπόν ο κόσμος θα δει το ματς για τον Χεζόνια τον οποίο έχει βάλει στο κάδρο για τον επόμενο ηγέτη του. Στο χέρι του Κροάτη είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να πάρει την νίκη από την καλύτερη ομάδα της εφετινής Euroleague κατά γενική ομολογία μόνο και μόνο για λόγους prestige…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα