Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Δανεικοί παίκτες, διαλέξτε και πάρτε.

Η πατρίδα μας είναι ένα απέραντο κωλοχανείο. Όχι “μπουρδέλο”, στα μπουρδέλα υπάρχουνε και κανονισμοί και σειρά αλλά και τήρηση όλων των γραμμένων & άγραφων νόμων. Στην Ελλάδα όλοι οι νόμοι φτιάχνονται με “περικεφαλαία”τα παράθυρα είναι ορθάνοιχτα,μόνο και μόνο για να μπορούν να τους εκμεταλλεύονται οι κολλητοί,και να μην τους εφαρμόζουν.

Αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει νόμος αυστηρότατος που λέει ότι ιδιοκτήτης ΠΑΕ απαγορεύεται να είναι ιδιοκτήτης και δεύτερης ΠΑΕ, το λέει ρητά και κατηγορηματικά.Ναι αλλά δεν λέει όμως ότι ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ δεν πρεπει να εχει δικαίωμα να είναι ιδιοκτήτης μιας άλλης ΠΑΕ με οποιονδήποτε άλλο αθέμιτο τρόπο.Και μιλάω για αυτό το “καραγκιοζιλίκι” για αυτή την “αλητεία” με τους δανεικούς.

Δηλαδή ρε μάγκες όταν εγώ δανείσω σε ένα συνιδιοκτήτη μου στην Πολυκατοικία,το σπίτι, ενα αυτοκίνητο και μία γυναίκα,αυτός ο άνθρωπος υπάρχει περίπτωση να μην είναι υποτακτικός μου.Ποτέ των ποτών.Δηλαδή αν του πω κάποια μέρα φίλε θα μου κατεβάζεις τα σκουπίδια καθημερινώς στον κάδο,υπάρχει περίπτωση να μου πει όχι, ούτε εις τους αιώνας των αιώνων.

Αφου χάρη σε μένα ζει και υπάρχει στη ζωή .Όχι, ουτε με μαγια.Αυτό λοιπόν συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο με αυτό το θέμα των δανεικών. Οταν σε μία ομάδα βρίσκονται δανεικοί εφτά οχτώ, η’ και παραπάνω βασικοί παίκτες,από μία άλλη ομάδα δεν είναι δυνατόν παίζοντας με την ομάδα που σου έδωσε τα δανεικά να παίξεις στα ίσα είναι αδύνατον. Αφού είσαι και χρεωμένος και ταυτοχρονα υποχρεωμένος, δηλαδή είσαι σε μνημόνιο,του χρωστάς.

Αρα λοιπόν αν κάνεις κάτι διαφορετικό από τις επικείμενες ορέξεις του δανειστή σου, θα σου ζητήσει άμεσα τα δανεικά πίσω, και μάλιστα έντοκα, και θα εξαφανιστείς από προσώπου γης. Οτι ακριβώς συμβαίνει και με την πατρίδα μας, όλα αυτά τα χρόνια που ειναι χωμένη σε αλλεπάλληλα μνημόνια. Δεν ανήκει σε κανέναν Έλληνα ανήκει στους διάφορους Σόιμπλε. Και εντολες αυτονω’ν εκτελούμε. . ΑυτοΊ μας δανείζουν, αυτοί μας ταΐζουν και αυτοί μας εξουσιάζουν τέλεια και παύλα.

Πώς λοιπόν μπορεί να συμβαίνει κάτι το διαφορετικό στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνική μας ζωή, η οπουδήποτε αλλου.Αφού πρακτική είναι ίδια και απαράλλαχτη δεν αλλάζει σε τίποτα. Αρα λοιπόν ο νόμος που υπάρχει είναι νόμος, παράνομος.Νομος με ελιγμούς νόμος με “οχτα’ρια”.Τις προάλλες μυνήσανε τον Γεωργίου γιατί ο Γεωργίου τα είπε,και όταν τα λες ενοχλείς.

Και εδω πρέπει να θυμίσω ότι στην πατρίδα μας συμβαίνει και ένα άλλο μεγάλο καραγκιοζιλίκι. Τιμωρείται αυτός που τα λέει, και αθωώνεται αυτός που τα κάνει. Δηλαδή η θεωρία είναι η μήνυσιμη, ενώ η πράξη είναι αμνηστευσιμη.. Έτσι λοιπον σχεδιασμένα, γίνονται ολα όμορφα και ωραία. Διαλέξτε και πάρτε.

Διαβάστε Περισσότερα