Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο Σωτήρης Βάζελος

Ο Πρόεδρος της Καε Παναθηναϊκός χθες στη συνέντευξη που παραχώρησε έριξε την βόμβα που περίμεναν αρκετοί τις τελευταίες ημέρες.Τέλος η οικογένεια Γιαννακόπουλου από το τριφύλλι ενώ παράλληλα έβαλε πωλητήριο στην πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 30 χρόνια.Χρόνια ένδοξα με μεγάλες νίκες,με ρόστερ που θα το ζήλευαν όλοι και με αμέτρητους τίτλους.
Το σημείο μηδέν έφθασε λοιπόν για τον πρόεδρο της ομάδας.Ο βοτανικός δεν προχώρησε,το Pao Alive το ίδιο. Είναι σαφές πως εκτός από τον ίδιο που προσπαθούσε όσο μπορούσε οικονομικά την ομάδα, μετά το θάνατο του Θανάση η επιχείρηση που έδινε ένα μέρος απο τα κέρδη της, αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια ξεχωριστά δεν θέλησε να βοηθήσει το σύλλογο και είναι απολύτος σεβαστή αυτή η απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους όπως και ότι αρκετοί επιφανείς Παναθηναϊκοί δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που έπρεπε.
Ο Παύλος που σαν σήμερα έφευγε από την ζωή πριν 2 χρόνια σίγουρα δεν θα είναι χαρούμενος με τις τελευταίες εξελίξεις αλλά θα είναι υπερήφανος για την προίκα που άφησε. Για να δώ τώρα αυτούς που έκριναν τον πρόεδρο Δημήτρη, πόσο θα χαρούν με αυτή την απόφαση. Το τονίζω τον πρόεδρο και όχι τον χαρακτήρα. Μελαγχολία,θ λίψη και στεναχώρια που αυτός ο σύλλογος δεν έχει καμία σανίδα σωτηρίας πια.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ίσως ο τελευταίος που έδινε ελπίδα για το μέλλον και μπορούσε να μαζέψει κοντά όλους τους υγιείς Παναθηναϊκούς που ήθελαν τον σύλλογο πάνω από όλους και όλα και όχι το αντίστροφο. Αλλά όπως λέει και ο Χόρχε η πουτάνα η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα