Σκέφτηκε σαν Αμερικάνος …. Σωτήρης Βάζελος

Το είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας ότι πλέον είναι πολύ σπάνιο να βρεις παίχτες σαν τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη από ηθικής μεριάς που πραγματικά να αγαπούν την φανέλα που ιδρώνουν στα παρκέ.
Ο Καλάθης κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα 3 χρόνια με ένα ποσό γύρω στα 1,8 εκ ευρώ το χρόνο.Στο τριφύλλι είχε συμβόλαιο με 2,3 ανά έτος,για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι θα γίνει από δω και στο εξής στα συμβόλαια των παιχτών μετά την εποχή του κορονοϊού.
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει πρόταση ύψους 5,3 εκ ευρώ για τρία χρόνια με τον παίχτη να σκέφτεται σοβαρά να γίνει κάτοικος Πειραιά και να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Βασίλης Σπανούλης.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Νίκ σκέφτηκε όπως οι περισσότεροι Αμερικάνοι.Δεν ζύγισε στο μυαλό του ούτε το καλοκαίρι του 2015 όταν ο πρόεδρος τον έφερε στην ομάδα ενώ είχε η καριέρα του είχε φθάσει στο ναδίρ στο ΝΒΑ,ούτε τα μαύρα χάλια που παρουσίαζε αγωνιστικά την πρώτη του χρονιά επί Τζορτζεβιτς αλλά κόσμος και διοίκηση τον στήριξαν όπως ούτε και την οικονομική υπέρβαση που έγινε στο συμβόλαιο του πριν 2 χρόνια για να παραμείνει στο ΟΑΚΑ.
Μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος παίχτης που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 από το τριφύλλι λόγο της οικονομικής κρίσης ήταν αυτός.Δεν θα γίνουμε μηδενιστές και θα πούμε σιγά τον παίχτη.Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν το Α και το Ω τα τελευταία χρόνια στην ομάδα αλλά και με το μειονέκτημα ότι στα κρίσιμα ματς δεν ήταν αυτός που θα οδηγούσε το τριφύλλι ξανά σε ένα final 4.
Πολλές ασίστ αλλά και πολλά άστοχα σουτ.Σκέφτηκε σαν αμερικάνος έχωντας στο μυαλό του το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο να το αξιοποιήσει στο έπακρο οικονομικά.Για να δούμε στην Μπαρτσελόνα του Μίροτιτς πόσα αβίαστα σουτ θα ρίχνει.
Δεν είχε την προσωπικότητα ηγέτη κυρίως στα αποδυτήρια για να λέμε την αλήθεια.Δεν θα γίνει ποτέ Αλβέρτης,Διαμαντίδης σε αυτό το κομμάτι.Καλό είναι όμως από δω και στο εξής η διοίκηση να βρει παίχτες που αγαπούν το τριφύλλι και στα δύσκολα δεν θα φεύγουν για άλλες πολιτείες.Αναμένουμε και την συνέντευξη τύπου με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα διότι τότε το βαρέλι δεν θα έχει πάτο…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα