ΣΛΟΥΚΑΣ.. ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΈΡΙΔΟΣ..

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Κώστας Σλούκας είναι το πιο καυτό μεταγραφικό όνομα του καλοκαιριού.. Αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του.. Ο ατζέντης του Έλληνα διεθνή ήδη έχει στα χέρια του 2 επίσημες προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό αντίστοιχα.. Οι Καταλανός πρόεδρος δίνει ακριβώς 2 εκ. Ευρώ το χρόνο ενώ η πρώην ομάδα του, έχει καταθέσει όπως φημολογείται 5 εκατομμύρια ευρώ και 3 χρόνια.. Είναι σαφές ότι τα αδέρφια Αγγελόπουλοι θέλουν να κάνουν ρελάνς και να φέρουν στο λιμάνι αυτόν τον παιχταρά ώστε να γίνει και ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού αφού σιγά σιγά ο Βασίλης Σπανουλης θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Βέβαια πολύ δυνατά παίζει και η νυν ομάδα του… Οι Τούρκοι μπορεί να μην έχουν τα χρήματα που είχαν πριν 5 χρόνια αφού τους έφυγε ο μεγάλος του χορηγός αλλά ο Ζοτς θα κάνει τα πάντα να πείσει τον Έλληνα διεθνή στη πόλη… Εδώ μπαίνει και ο άγνωστος Χ… Ο πρόεδρος του τριφυλλιού σίγουρα θα μιλήσει τελευταία εάν δεν το έχει ήδη κάνει και έχει κρατηθεί μυστικά η πρόταση που έχει γίνει… Ο κόσμος του παναθηναικου ζητά από τον πρόεδρο αυτόν τον παίκτη εδώ και 3 χρόνια..Κάθε φορά που ερχόταν στο ΟΑΚΑ έπαιρνε θερμό χειροκρότημα λες και ήταν ήδη μέλος της…και επειδή ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος είναι πιο πολύ οπαδός – φίλαθλος της ομάδας πάρα πρόεδρος να είστε σίγουροι ότι αυτός τον θέλει πιο πολύ από τον οποιαδήποτε παναθηναϊκό!

Τέτοιο άσσο δύσκολα βρίσκεις.. Γρήγορος, ντρίπλα και σουτ, διάβασμα αντιπάλου.. Έλληνας! Φανταστείτε τον σε βασική 5αδα με τον Καλαθη… Μην μου πείτε ότι δεν χωράνε μαζί.. Εδώ χώρεσαν το 2009 ο Διμαντιδης, ο Σπανουλης και ο Σαρας… Έτσι λοιπόν μέχρι τέλους Ιουνίου λογικά ο Κώστας Σλουκας θα έχει πάρει την απόφαση του που θα ήθελε να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας.. Το ζήτημα είναι τι θέλει; Νέα πρόκληση, νέα ομάδα; Η σταθερότητα σε ομάδα; Εκείνος ξέρει…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα