Το ηθικό και το νομικό ζήτημα της κατάστασης.. Σωτήρης Βάζελος

Τι τελευταίες μέρες αρκετός θόρυβος έχει δημιουργηθεί στις τάξεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού σχετικά με τις πληρωμές των συμβολαίων των παιχτών.Η Euroleague πήρε την απόφαση για πληρωμή συμβολαίων κατά 80% κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ.
Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η πληρωμή των συμβολαίων.Είναι ξεκάθαρο ότι παίχτες και διοίκηση είναι στα μαχαίρια με κύριους εκφραστές τους Αμερικάνους.Πόσοι όμως από αυτούς απέδωσαν τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο την τρέχουσα σεζόν με βάση το νούμερο που έγραφε στο συμβόλαιο τους;Αυτή είναι η ηθική μεριά του ζητήματος.
Στη νομική όμως μεριά το δίκαιο είναι με το μέρος τους,με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει ότι θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος.Εμείς ως μέρος αυτής της ομάδας το μόνο που δεν θέλουμε είναι να υπάρξει εσωστρέφεια στo σύλλογο και πάνω από όλα το μπασκετικό τμήμα να παραμείνει δυνατό.

Ο Χειμώνας που έρχεται θα είναι ίσως ο πιο δύσκολος της τελευταίας δεκαετίας από θέμα μπάτζετ και οι μεταγραφές θα είναι δυστυχώς από χαμηλά ράφια.Τουλάχιστον οι νέοι παίχτες αγωνιστικά να προσφέρουν αυτά που θα γράφουν τα συμβόλαια τους.
Πάνω στον Καλάθη και τον Παπαπέτρου επιβάλλεται να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.Ο Πιτίνο πάτησε στο σκαλοπάτι Παναθηναϊκός για να ξαναβγεί στον αφρό στην πατρίδα του όπως και το ίδιο συνέβει με κάποιους παίχτες…
Υ.Γ.ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 35% ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Διαβάστε Περισσότερα