Τώρα έχει περισσότερες ελπίδες..

Πριν ξεκινήσει η σειρά όλοι έλεγαν πως το φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεαλ! Ο Παναθηναικός μπορεί να γνώρισε την ήττα στην Μαδρίτη αλλά πιστέψτε με τώρα έχει πιο πολλές πιθανότητες να πάει στη Βιτόρια και στο F4! Έμεινε πίσω 14 πόντους, το γυρνάει το παιχνίδι και μπαίνει επικεφαλής και με 6 πόντους μπροστά.. είχε σε μέτρια έως κακή βραδιά τον αρχηγό του και βαρόμετρο της ομάδας, που ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και να γίνεται ο Νικ που ξέρουμε, αυτός που μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα για το break…

Όμως η κούραση, οι βιαστικές επιλογές.. τα γρήγορα τρίποντα, η μπάλα δεν έμπαινε στο ζωγραφιστό ώστε να πάρει φάουλ ο Παναθηναικός και να πάει στις βολές.. Ο Πιτινο κάπου χάθηκε και ενώ η Ρεαλ μείωνε άφηνε στο παρκέ τον Βουγιούκα που είχε κουραστεί, ενώ και η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά.

Κακά τα ψέμματα τα σφυρίγματα των διαιτητών που έπαιξαν έδρα δημιούργησαν το 1-0 στη σειρά για την βασίλισσα! Οι παίκτες του Ριίκι Πιτίνο σίγουρα θα είναι σκασμένοι από τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα και καλούνται τώρα να δείξουν εγωισμό και να πάρουν το δεύτερο ματς! Μπορούν το έδειξαν ξεκάθαρα σήμερα.. Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη.. Απλά οταν έρχεται ο 12ος παίκτης του πάγκου της και μιλάω για τον κοζερ και κάνει αυτό το ματς μας δείχνει την ποιότητα του ρόστερ της και του βάθους της..

Όλοι η ομάδα το πάλεψε..Όπως και να έχει αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν και μην ξεχνάμε κάτι.. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι ήταν αυτός μπροστά με 1-0..Η Ρεαλ πήγε όμως F4!! Λέτε να δούμε φέτος το αντίστροφο; Το βέβαιο είναι ότι έδειξαν ότι μπορούν και μεγάλωσαν τις πιθανότητες αντί να τις μειώσουν και ας έχασαν..

 

 

Διαβάστε Περισσότερα