Βόβορας ο εκλεκτός … Σωτήρης Βάζελος

Ο Γιώργος Βόβορας όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο εκλεκτός για την θέση του πρώτου προπονητή στην μετά Γιαννακόπουλου εποχή. Ο Έλληνας τεχνικός σαφώς και χαίρει της συμπάθειας και της εμπιστοσύνης του κόσμου της ομάδας καθώς μέχρι σήμερα όσες φορές χρειάστηκε έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ.

Στο τριφύλλι βρίσκεται από το 2012 ως δεύτερος προπονητής και συνεργάστηκε αρμονικά και άψογα με τον Αργύρη Πεδουλάκη,τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ρίκι Πιτινο. Δικαίως χαρακτηρίζεται ως η νέα γενιά της ελληνικής προπονητικής και θέλει να βαδίσει στα χνάρια του Δημήτρη Ιτούδη όσο και του Γιάννη Σφαιρόπουλου που αυτήν την στιγμή θεωρούνται οι κορυφαίοι Έλληνες προπονητές.

Σαφώς ο Παναθηναϊκός θέτει βάσεις για το μέλλον και εμπιστεύεται τον πάγκο του σε έναν δικό του άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα καταστάσεις και αποδυτήρια στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό το ύψος του συμβολαίου.

Η τωρινή διοίκηση ξεκίνησε κατα την γνώμη μου με μια θετική απόφαση σε μια χρονιά που αναμένεται αρκετά δύσκολη και η συσπείρωση του κόσμου επιβάλλεται να υπάρξει μεγαλύτερη από ποτέ διότι το όραμα του Παύλου δεν πρέπει να ξεθωριάσει ποτέ ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη…

 

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα