Μονο η κουπα θυμιζε κατι απο “Τσου Λου” |JAGO 1914!

Σε έναν αγώνα, όπου σίγουρα δεν θα τον θυμόμαστε για πολύ, καθώς θύμισε περισσότερο τελικό του Conference χωρίς παρεξήγηση, η Σιτυ κατάφερε δύσκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ να φτάσει επιτέλους στην κατάκτηση του πολυπόθητου “Μαστραπά”, μετά απο τόσα εκατομμύρια ευρώ που έχει δαπανήσει για μεταγραφές τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Σιτυ στάθηκε τυχερή γιατί τις λίγες καλές φάσεις στο παιχνίδι τις είχε η Ιντερ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει είτε γιατί η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, είτε στον εξαιρετικό Εντερσον που κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Τα εύσημα ανήκουν κυρίως στον Ινζάγκι καθώς μπλόκαρε όλο το πάσινγκ γκεϊμ της Σίτυ έχοντας κοντά τις γραμμές του και πιέζοντας την πρώτη πάσα της Σίτυ. Βέβαια κάποιος θα πει αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο για να περιορίσει την επιθετικότητα των Αγγλων. Ομως ο Πέπε δεν είχε απάντηση σε αυτό ώστε να ανοίξει τις γραμμές των Ιταλών με βαθειές μπαλιές. Είχε την ατυχία βέβαια να χάσει απο νωρίς τον ικανότερο παίχτη του σε μακρινές μπαλιές τον Ντε Μπρουϊνε λόγω τραυματισμού.

Η Σίτυ κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο με μια μέτρια εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο με εμφανώς λιγότερο ποιοτικό ρόστερ. Με μια πρώτη ματιά ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει αυτή η εμφάνιση. Σαν δεύτερη σκέψη όμως ίσως άρχισε πλέον να αποκτά μέταλλο σαν ομάδα, ώστε να μπορεί να παίρνει νίκες και τρόπαια έχοντας σε κακή ή μέτρια μέρα, πολλούς από τους καλύτερους παίχτες της.

JAGO 1914!

Διαβάστε Περισσότερα