Ο ΠΡΩΤΟΣ… ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ! |JAGO 1914!

Δεν ταιριαζει το “Ο Τελευταιος των Μοϊκανων” σκετο ρε “Μαγκα μου” , γιατι δεν υπήρχε κανένας αλλος πριν απο σενα σε αυτο που εκανες, ουτε θα υπαρξει και κανενας στο μελλον ή θα ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει. Και ολα αυτα ξερεις γιατι ρε “Μαγκα μου;” Γιατι ειναι δυσκολο καποιος να λεει αυτο που πιστευει ή γνωριζει χωρις να παρασυρθει απο χρήμα ή να εχει τον φοβο πως αν το πει κινδυνευει ο ιδιος να χασει την δουλεια του και οτιδηποτε αλλο μπορει να του συμβει.

Εκλεισε ενα μεγαλο κεφαλαιο της αθλητικης κουλτουρας της χωρας με την απωλεια σου, Τελος Εποχης για ενα ειδος που μονο εσυ μπορουσες να παιζεις μπαλα σε επιπεδο “Τσου Λου” οπως λεγαμε στις εκπομπες σου. Μας εβγαλες πολλες φορες την τσιμπλα απο τα ματια ειτε για την σαπιλα του πρωταθληματος μας, ειτε για να δουμε στις μεγαλες διοργανωσεις πως “παιζεται το τοπι”.

Ησουν και θα εισαι ενας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ. Δυσκολες μερες χωρις να ακουμε το “Γεια Χαρα” και να ξεκιναει ενα διωρο φουλ μπαλα. Μας λειπεις πολυ ηδη “Μαγκα μου”. Ο Θεος να αναπαυσει την ψιχουλα σου!

ΥΣ. Καλο κουραγιο στους οικειους του.

R. I. P. JAGO 1914!

Διαβάστε Περισσότερα