ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Ο Κουτσιαύτης στη Λάρισα είχε το νού τού στο ματς, δεν του ξέφυγαν οι φάσεις, έδειξε όμως πολλές κίτρινες κάρτες. Γενικά ήταν καλός.Με άριστα το 10 παίρνει 7.

Ο Σιδηρόπουλος στην Τούμπα είχε τα ηνία του ματς. Δεν του ξέφυγε σε καμία περίπτωση. Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ήταν όλες σωστές. Με άριστα το 10 παίρνει 9.

Στο άνετο το πήγε το ματς στο Καραϊσκάκη , ο Διαμαντόπουλος. Όπου χρειάστηκε το VAR έβαλε “πλάτη”.

Ο Σκουλάς στο “Βικελιδης” ήταν επικίνδυνος πρέπει να πάσχει από “σκοτοδινες” όποτε θέλει βλέπει και όποτε θέλει κάνει τον “αόματο”. Ευτυχώς υπάρχει το “βαρ” και τον βάζει στη σειρά του. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Στο Περιστέρι ο ρέφερι Βρέσκας πήγε αρκετές φορές στο “βαρ” και εξήτασε αρκετές φάσεις.Κάποια στιγμή όμως πέλαγοσε και δεν ήξερε ούτε που βρισκόταν ούτε και τι έκανε.Μάλλον τα κανε θάλασσα. Πάντως φάνηκε γυμνασμένος.Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Εύκολο απογευματινό μεροκάματο για το ρέφερι Zαχαριάδης στο Γεντί Κουλέ της Κρήτης. Δεν τον δυσκόλεψε το ματς και ανταπεξήλθε όμορφα.Ήταν μέσα στις φάσεις το “βαρ” το χρησιμοποίησε μόνο σε μία φάση. Ενώ η κόκκινη στον Ιγκλέσιας ήταν πεντακάθαρη Με άριστα το 10παιρνει 8.

Ο ρεφερι Τζηλος πάνω στα πηγάδια με σιδερένια γόνατα έτρεχε ασταμάτητα ήταν αλάνθαστος. Δηλαδή έπρεπε να φάει πρώτα τις μάπες του για δείξει ότι είναι διαιτητάρα. Με άριστα το 10 παιρνει 9.

Ο Ευαγγέλου στη Νέα Σμύρνη ήταν πολύ καλός. Πολύ καλοι ητανε επίσης και οι βοηθοί του, δεν αφήνανε φάση να πέσει κάτω. Γενικά σε αυτό το ματς μου άρεσε η διαιτησία .Ο Ευαγγέλου με άριστα το 10 πριν 8.

Ο Ελβετός ρέφερι του ΟΑΚΑ δεν κάνει να σφυρίζει ούτε σε σχολικά ματς.Θα πάρει τους φιλάθλους στο λαιμό του. Ο σταθμάρχης στο σταθμό Λαρίσης σφυρίζει καλύτερα. Με άριστα το 10 παίρνει 3 .

Διαβάστε Περισσότερα