300 Απόγονοι του Εφιάλτη … AL Jazeera

Η βδομάδα που πέρασε επισκίασε ιστορικά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους δοτούς 300 της δήθεν «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας». 300 Εφιάλτες  υπέκυψαν στην Αμερικανική επεκτατική πολιτική των «Μαϊμού» Αμερικάνων, οι ORIGINAL γιγενείς δυστυχώς έχουν εξαφανισθεί απο τον Χάρτη …. Άλλωστε οι βαπτισμένοι Αμερικανοί-MIX-Ερωπαίοι ξέρουν πολύ καλά πως να καταστρέψουν ολόκληρους πολιτισμούς , να εξαφανίσουν φυλές και να παραχαράζουν την ιστορία από το Παγκόσμιο Γίγνεσθαι ….

Το Ποδόσφαιρο είναι συνιφασμένο με την πολιτική. Τα τελευταία 8 χρόνια ελέω μνημονίων, οι «παίχτες» του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλάζουν σώβρακο-φανέλες με μεγάλη ευκολία. Όποια «Ομάδα» πληρώσει καλύτερα και τα περισσότερα θα τραβήξει τον «φιλόδοξο Παίχτη», θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα αλλάζει φανέλα σε χρόνο ‘Τε Τε’ …. Άλλωστε το σύνθημα που όλους τους ενώνει, δεν είναι άλλο παρά η κλασική ατάκα από την Αμερικάνη ταινία με τον Τομ Κρουζ  …. “Show Me the Money !!!!!” …. Τζορτζ Σώρος στην θέση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τα παιχτάκια απλά υποκλίνονται στην αυτού εξοχότης ….

Πολιτικά σιχάματα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος από την γέννηση του Ελληνικού Κράτους,  απαρτιζόμενο από άσχετους, άπειρους καρπαζοεισπράκτορες, αποτυχημένους επαγγελματικά, αναλαμβάνουν να «σώσουν» όλους εμάς. Αποφασίζουν για Εμάς, θεωρώντας το «ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ». Η παράδοση της Ιστορίας του ΟΝΟΜΑΤΟΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, σε ένα κρατίδιο αποτελούμενο από Γύφτο-Σλάβο-Αλβανό-Κοσοβάρο-Βούλγαρους του κώλου με 0 εθνική Ταυτότητα , συνείδηση και Ιστορία … ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ στα συμφέροντα της παρέας του ΣΩΡΟΣ.

Ο Καμμένος περιφέρεται στην τηλεόραση, έχει πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια , αγαπημένο του κανάλι ο ”ΣΚΑΙ”, ο μέχρι πρότινος εχθρικότερος σταθμός κατά τον ίδιο, άλλωστε είχε δώσει όρκο να μην ξανακάνει δηλώσεις ποτέ του ….. Ο μεγαλύτερος πολιτικός Κλόουν λοιπόν, απαιτεί την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα για την πολιτική σκευωρία που οδήγησε τον ίδιο εκτός Κυβέρνησης αλλά και εκτός Κόμματος του …. Παραπλάνηθηκε από το Δίδυμο Τσίπρα – Κοντζιά …. τον Κορόιδεψαν και πρέπει να δικαιωθεί εδώ και τώρα ….! Αυτός ο Ανύπαρκτος Ηγέτης του ΤΙΠΟΤΑ, προδομένος και από την ίδια του κοινοβουλευτική ομάδα …. Προσπαθεί, παλεύει, να μας πείσει ότι “τυφλώθηκε, παραπλανήθηκε”…. άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα πράξανε οι αληταράδες ….. Τώρα ζητάει την βοήθεια αυτών που πριν από λίγο καιρό έβριζε , κατηγορούσε ότι στήθηκαν στα 4 ….. τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αυτός ήταν Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ !

Αυτοί οι 300 λοιπόν , δοτοί κομπάρσοι ενός Θεατρικού έργου που το πληρώνουμε όλοι εμέις οι υπόλοιποι , χωρίστηκαν σε 2 Ομάδες: οι ΝΑΙ Προδότες και οι ΟΧΙ Πατριώτες … ΄ή οι ΝΑΙ Πατριώτες και ΟΧΙ προδότες ….. για να παίξουν την τελευταία παράσταση του έργου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, όχι σε κάποιο μεγάλο Θέατρο, αλλά στο Εθνικό Θέατρο της Βουλής των Ελλήνων, εκεί που άλλωστε δίνονται όλες οι μεγάλες παραστάσεις εδώ και χρόνια. Αυτοί λοιπόν εδώ και καιρό κατάφεραν να απροσανατολίσουν εκκατομύρια ΕΛΛΗΝΕΣ , ότι θα έπεφταν στο πεδίο της μάχης του ΝΑΙ vs ΟΧΙ. Ξέρουμε όλοι ότι ήταν αρκετή η αποχώρηση των υπολοίπων κομμάτων απο την Βουλή πριν ακόμα την Συμφωνία των Πρεσπών .. αλλά η κονόμα είναι μεγαλύτερη και απο την ΗΘΙΚΗ, κύριο χαραχτηριστικό των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατι που σπανίζει πλέον απο τους περισσότερους πολίτες της Χώρας μας.

 

ΥΓ 1 : Για όσους δεν το κατάλαβαν χθές, ο Χόρχε απλά δεν ΜΠΟΡΕΙ να μιλήσει και όχι γιατί δεν ΘΕΛΕΙ. 

ΥΓ 2 : Οι 15 βουλευτές του Κ.Κ.Ε είναι όπως και στο ποδόσφαιρο , οι παίχτες που απλά, συμπληρώνουν το ρόστερ ….. κουβαλάνε τις μπάλες, τα νερά, τους κώνους, τις σαλιάρες, τα τέρματα…           Είναι κρίμα να χαραχτηρίζονται ως το Κόμμα των ΙΝΔΙΑΝΩΝ, προσβάλουν την ΙΣΤΟΡΙΑ του ονόματος της φυλής των εξαφανισμένων απο τους ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ….

ΥΓ 3: Θα δανειστώ μια ατάκα του ΓΥΑΛΑΚΙΑ  “ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, FRANCHISE ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΕΛΟΣ …. ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ”

 

AL JAZEERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα