4 ματς μία χρονιά,ΜΕΡΟΣ Β” δες τι απέμεινε …. SERPICO

Αυτό τον τίτλο διάλεξα μάγκες για τον απολογισμό τού Ολυμπιακού για αυτή την χρονιά. Τό δανειστικα από τόν Γίγαντα Β.Καρρά, σε καποια από τα τραγούδια του. Λοιπόν μάγκες τέλος καί η Ευρωπαϊκή σουλάτσα του θρύλου από χθές. Έπεσε άδοξα στη Ουκρανία αδικοντας πάνω από όλα τόν εαυτό του. Άρα στόχος διάκριση στην Ευρώπη τέλος. Τί άλλο έχουμε όμως δεδομένο για τόν Ολυμπιακό; Έχουμε την απώλεια τού πρωταθλήματος , πού είναι για τον Ολυμπιακό τό πρώτο ζητούμενο κάθε χρονιά. Πάει ο τίτλος, πάει καί μία καλή πορεία στην Ευρώπη, δηλαδή οι κυρίως στόχοι φινίτο!!

Τί μας απέμεινε λοιπόν; Η δεύτερη προνομιούχος θέση πού δίνει τό εισιτήριο για τούς Ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ. Καί για να μήν τρελαθούμε τελείως δεν ήταν καί δεν είναι ΠΟΤΕ για τό μέγεθος τού Ολυμπιακού αυτός ο μεγάλος του στόχος, ποτέ !! Δεν πληρώνονται μόνο τά λάθη μέσα στο τερέν, αλλά τα λάθη στις επιλογές τού υλικού είναι τα ασυγχώρητα. Αυτά κοστίζουν πανάκριβα.

Δεν είναι επιτυχία η δεύτερη θέση καί μήν πεταχτεί κανείς να μας πει ότι υπάρχει καί τό κύπελλο. Ποιο κύπελλο ρε παιδιά ; Πλάκα κάνετε;  Θεσμός για να περνάει η ώρα και νά γίνεται τσάμπα ντόρος είναι τό Κύπελλο για ομάδες σάν τόν Ολυμπιακό. Λογικά δεν κινδυνεύουν οι Πειραιώτες να χάσουν την δεύτερη θέση ειδικά μετά την νίκη επί τής ΑΕΚ. Κλείνοντας λοιπόν τί σκεφτόμαστε για την φετινή χρονιά τού Ολυμπιακού; Πολύ απλά: Δες τί απέμεινε !!!!

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα