Ουαί υμίν, γραμματείς (και όχι μόνον…) | El Comandante

Θα τα πω όπως μου βγαίνουν και σ’ όποιον αρέσει. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά τα αξίζετε (κάποιοι πολλοί) διότι πολύ απλά το έχετε παραξηλώσει με την υποκρισία σας.

1) Άν όλοι όσοι αυτές τις μέρες λυπούνται για την Φώφη, την ψηφίζανε κιόλας… Αυτό είναι το πρώτο και το βασικότερο στοιχείο της υποκρισίας ορισμένων.

2) Αφού λοιπόν τόσο πολύ σας άρεσε, γιατί δεν την ψηφίζατε τόσα χρόνια;
Εκφράζετε την λύπη σας για μία πολιτικό ή για τον άνθρωπο;
Άν πρόκειται για το δεύτερο, τότε γιατί δεν πήρατε ποτέ, θέση στα κοινωνικά δίκτυα για τόσους και τόσους συνανθρώπους σας, που αυτοκτονήσαν εξ’ αιτίας των πρώτων;

3) Από πού κι ως πού απόδοση τιμών αρχηγού κράτους; Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή…
Αρχηγός ενός ΜΙΚΡΟΥ κόμματος ήταν. Ούτε καν “ιστορικού” κόμματος από τη στιγμή που αποφάσισε η ίδια να απογαλακτιστεί πλήρως από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Με τί σκεπτικό τέτοιες τιμές λοιπόν;
Όχι φίλτατοι. Πολιτικός που μονίμως πηγαίνει κόντρα στα πάντα μόνο και μόνο για να την ακούγεται ως αντιπολίτευση και να “την λέει” στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα, είναι πολύ μικρός, για να αξίζει οποίας τέτοιας τιμής. Πολιτικός που δεν αναγνωρίζει τίποτα, ούτε το ελάχιστο, στους αντιπάλους του και θεωρεί αυτομάτως ότι αυτός και το κόμμα του είναι άμεμπτοι και αυτό κάνει τον ίδιο ανίκανο στα μάτια μου και όσους τον ψηφίζουν, άκρως επικίνδυνους.

4) Μόνο στην Ελλάδα κηδεύονται αρχηγοί κομμάτων, αλλά ΚΑΙ βουλευτές ενίοτε, με τιμές αρχηγού κράτους. Πουθενά αλλού. Κοιμηθείτε ήσυχοι: μπανανία δεν μας κάνετε να μοιάζουμε όλοι εσείς οι υποκριτές. Γι’ αυτό έχει επιληφθεί και το ίδιο το κράτος.

5) Να τον σεβόμαστε τον νεκρό. Καμία διαφωνία.
Προσωπικά λυπάμαι γιατί μία μάνα, άφησε πίσω της 3 παιδιά.
Λυπάμαι και αυτήν που τα άφησε τόσο νωρίς και αυτά που έμειναν πίσω.
Δεν σέβομαι όμως όλους όσους ξεχνάνε τη στάση τη δική της και του κόμματός της, σε πολλά θέματα και δη εθνικά και όσους ξεχνάνε ότι η εκλειπούσα, επέτρεψε μέσα στο κόμμα της, να συνυπάρχουν μαζί της (καθώς και με άλλους άμεμπτους του κόμματος), στελέχη τα οποία είτε ευθύνονται απευθείας, είτε συμμετείχαν στην χρεωκοπία του τόπου και των κατοίκων του.
Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη η κηδεία της – Θα προηγηθεί λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
6) Τον δε νεκρό, οφείλουν να τον σέβονται όμως και αυτοί που τον εκπροσωπούν (και στους οποίους συμπαραστέκεσαι στον πόνο τους) και να τους θυμίζει κάποιος, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν μπαίνει πάνω από την Ελληνική σημαία. Μία κηδεία που στοίχισε μερικές δεκάδες χιλλιάδες ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο, για να είναι οι σημαίες ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΚΙΝ.ΑΛ) πάνω από την σημαία της πατρίδας μας, αυτό είναι το λιγότερο απαράδεκτο.

7) Στο μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια, δεν είδα κανέναν από όλους όσους προσωπικά γνωρίζω και την κλαίνε (με κροκοδείλια δάκρυα) σήμερα, να έχει κάνει ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στα κοινωνικά δίκτυα στο παρελθόν, με την οποία να υποστήριζε τις θέσεις της εκλειπούσας.

Εύχομαι τρία πράγματα:
Η Φώφη να βρίσκεται ήδη σε έναν καλύτερο τόπο.
Δεύτερον, να ξημερώσει ο Θεός μία μέρα που κανείς δεν θα φεύγει από μία αρρώστεια με τόσο άδικο τρόπο.
Και τρίτον, να σταματήσει ο τόπος να βγάζει τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους ψηφοφόρους με μνήμη χρυσόψαρου.

Όποιος άνθρωπος φεύγει και μάλιστα πολύ νωρίς, είναι κάτι που φέρνει λύπη.
Προσωπικά λυπήθηκα για τον άνθρωπο, όχι για την πολιτικό.
Η διαφορά μου, με όλους αυτούς;
Ότι η συνείδησή μου, παραμένει ενεργή και θλίβομαι με τον θάνατο του όποιου συνανθρώπου μου.
Αυτοί, δεν ίδρωσε ποτέ τ’ αυτί τους, για τον θάνατο στον οποίο οδήγησαν χιλλιάδες συμπολίτες τους (που ήθελαν να τους κυβερνήσουν κιόλας…) με τα μέτρα που έλαβαν με τα Μνημόνια.
Αυτό ως φαίνεται -δυστυχώς- δεν προβληματίζει κανέναν από όσους σήμερα τους… συμπονάνε.
Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό στον ρημαδότοπο.
Εκεί ρε… Μνημόνια μέχρι να βγάλει γένια τ’ άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου…

EL COMANDANTE

Διαβάστε Περισσότερα