60 λεπτά 4 γκολ ….. Ι Al Jazeera

Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο έχω μάθει να μιλάω μόνο για αυτά που βλέπω, καλές οι αναλύσεις των παιχνιδιών αλλά πολλές φορές όταν διακρίνεις κάτι και είναι μία ποδοσφαιρική άποψη, αυτή έμαθα από τον Χόρχε να την λέω χωρίς πολύ σκέψη για να την συζητάμε μετά στην εκπομπή ή εδώ στο GeorgiouClub.

Εδώ και αρκετό διάστημα μιλάμε για τον ΠΑΟ και λέμε για τα λάθη που κάνει ο Γιοβάνοβιτς αλλά και τα κολλήματα που έχει με συγκεκριμένες επιλογές παιχτών, που στην τελική η ομάδα πληρώνει στο τέλος το μάρμαρο.

Στο χθεσινό ματς δεν άλλαξε κάτι τρομακτικά στην απόδοση του ΠΑΟ, αυτό που άλλαξε όμως την εικόνα του είναι ότι είδαμε την ικανότητα ενός παίκτη να βάζει την μπάλα στο μπακλαβωτό χωρίς πολλά πολλά, με μία ευκολία που χαραχτηρίζει τους φορ που δεν πανηγυρίζουν το γκολ, γιατί ξέρουν ότι στην επόμενη θα ξανασκοράρουν.

Και στα δύο γκολ είδες στοιχεία φορ που βγάζει μία σιγουριά τόσο κατά την εκτέλεση, αλλά και μπόλικο ρίσκο ειδικά στην φάση με το ανάποδο ψαλίδι. Στην τελική μόνο σε καλό του βγήκε του Ιβάν το να παίξει για πρώτη φορά με ένα κλασικό φόρ και τον Ιωαννίδη να τον πλαισιώνει και η επιλογή αυτή δεν πήγε και άσχημα…

ΥΓ είπαμε να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά, και το εξέφρασα στην εκπομπή της Δευτέρας, παίξε με 2 επιθετικούς και χάσε, αλλά παίξε για μία φορά μωρέ αδελφάκι μου να δούμε κάτι διαφορετικό …..

POSTάκιας Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα