Σουάρες , Φαλκάο ,Αγκουέρο, Καβάνι κ Ροντρίκες …….

Με την ψυχή στο στόμα η Ισπανία, γλύτωσε το κάζο η Πορτογαλία, τι είναι αυτά που βλέπουμε ρε μαγκιτες μου ; Να φύγουν τα λιμά μήπως δούμε καλυτέρα παιχνίδια έλεγαν κάποιοι !  Τρίχες λέω εγώ ! όλοι γίνανε ένα. Οι γνωστοί σταρ , θυμίζουν κάτι κουρασμένα παλληκάρια , βετεράνους του 50, ξεζουμισμένοι και άνευροι.

Τρίμπαλο η διοργανώτρια Ρωσία από τους φουριόζους Ουρουγουανούς, τους ξέραναν νωρίς και κατέβηκαν οι Ρώσσοι από το καλάμι. Διαφωνώ με κάποιους που λένε ότι είναι σε πτώση το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, έχει ακόμα κάτι να δώσει. Δεν αρχίζει και τελειώνει στην Αργεντινή και στην Βραζιλία το έργο , λάθος είναι αυτό. Είδαμε προχθές από Ουρουγουάη και Κολομβία ωραία μπαλίτσα, φάσεις, γκολ , φαντεζί κινήσεις που γουστάρουμε να βλέπουμε και λείπουν, πολλά και ωραία γκολ ,δύναμη και κάποιες φορές σκληρό παιχνίδι .

Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι και την φήμη τους οι: Σουάρες , Φαλκάο ,Αγκουέρο, Καβάνι κ Ροντρίκες . Την λατρεύουν την φανέλα της Εθνικής τους. Ακολουθούν παιχνίδια νοκ-αουτ κι’εκεί θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος , τέλος τα ψέματα. Λίγη υπομονή και θα δούμε ποιοι θα πάρουν τα διαβατήρια της επιστροφής για τις χώρες τους.

 

ΥΓ: Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες μου; Ποιο πολύ βιάζεται ο Κοτζιάς να(βαπτίσει) Μακεδόνες τους Σκοπιανούς, παρά οι ίδιοι. Ντροπή ρε Ελεος !!!

Διαβάστε Περισσότερα