8 μέρες φωτιά – Γράφει ο SERPICO

8 μέρες φωτιά για Ολυμπιακό με ΠΑΟΚ Μίλαν και ΑΕΚ.
Αυτά είναι τα 3 παιχνίδια που θα μας δώσουν μία πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός. Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Μάρτιν και σε ποιούς παίκτες μπορεί να υπολογίζει.
Κουρασμένοι οι περισσότεροι παίκτες με τον Πανιώνιο χωρίς καθαρό μυαλό ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς φαντασία και προσωπικές ενέργειες απέδρασαν από την Ν .Σμύρνη με γκολ στις καθυστερήσεις όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πάλι κατά την γνώμη μου πάντα δεν πήρε νωρίτερα ανάσες η ομάδα από τον προπονητή του. Πάλι ένα παλικάρι ο Καμαρά έκανε μόνος του τα πάντα. Ξεμένει από δυνάμεις ο Ολυμπιακός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μπουν και άλλοι παίκτες στο παιχνίδι. Δεν γίνεται όλο οι ίδιοι να τραβάνε το κουπί. Φωνάζει από μακριά αυτό. Τόσοι παίκτες ήρθαν και μάλιστα πολλοί καλοί. Δεν ξέρω τι έχει στο νου του ο προπονητής το επαναλαμβάνω. Δεν τελειώνει φάσεις για ΓΚΟΛ και αυτό του στοιχίζει στην διάρκεια του κάθε παιχνιδιού. Τώρα όμως έχει 3 ΜΑΤΣ που θα κρίνουν πολλά. Θα φανούν πράγματα και οι δικαιολογίες θα πάνε στην άκρη, όλοι θα δώσουν τίς εξετάσεις τους. Παίκτες ,προπονητής,κλπ.
Θα φανεί στην ουσία εάν πράγματι ο Ολυμπιακός έχει 2 ιασάξιες ενδεκάδες  ή βασίζεται σε 13-14 παίκτες . Άς περιμένουμε λίγο λοιπόν και οι απαντήσεις είναι μπροστά μας.

Διαβάστε Περισσότερα