A.UK.US. Μάνα ! Ι ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Από που να αρχίσεις και που να το πιάσεις..?? Το Ηνωμένο Βασίλειο της Αυτού Μεγαλειότης ( θα μας θάψει όλους ..) και του Μπόρις, οι ΗΠΑ του τζοβενου προέδρου Τζό ( ούτε 80 το παιδί ..) που δίνει συνεντεύξεις στον Αρναούτογλου της Αμερικής , και η Αυστραλία…..! ( who cares ?? ) ίδρυσαν λέει Συνασπισμό, ώστε να θέσουν περιορισμό στην επιρροή της Κίνας ( και των συνεργατών της.. )  στην περιοχή του Ειρηνικού.και της ευρύτερης Ασίας.Την περίφημη AUKUS. 

Φυσικά τα εδώ ΜΜΕ – παπαγαλάκια, το έκαναν πρώτο θέμα 2-3 μέρες για να πάρουμε δήθεν το μήνυμα. Έκτοτε ( και αφού χ@στηκε η φοράδα στο Αλώνι ) και προηγουμένως  οι Γάλλοι τους πέρασαν από ”μιζανπλί ” ήρθε η εκκωφαντική απουσία του Καναδά απο την Συμμαχία ( του τύπου : Είστε βλάκες ..? εμείς δεν ασχολούμαστε έχουμε και δουλειές ) η μισή υφήλιος αναρωτιόταν, αν άκουσε καλά ή έχουμε και 2η μέρα στον χρόνο που λέμε ψέμματα εκτός της ΠρωταΠριλιας.
Είναι σαν λέμε, μαζεύτηκαν οι ΠΑΟ ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός  και να πάνε στην Real την Juve και την Liverpool και να πουν: Μάγκες καθίστε φρόνιμα γιατί θα σας τιμωρήσουμε!
Από τότε  λοιπόν, ένα Αμερικανικό υποβρύχιο  στούκαρε πάνω σε ένα αντικείμενο ανεξιχνίαστης προέλευσης  ( πάρτο αλλιώς θα βρείς …) ανοιχτά της Κίνας, αλλά και ένα Βρετανικό καταδρομικό πέρασε απο τα στενα της Ταιβαν  ( φυσικά και είναι είδηση αφού δεν στούκαρε πουθενά ..)  Μιλάμε για φοβερά κατορθώματα, τα οποία τα Ελληνικά ΜΜΕ τα ανέδειξαν αναλόγως….
Όπως ήταν φυσικό το παραμύθι έλαβε τέλος μετά την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Ινδία. Η συμφωνία κλείστηκε μεταξύ τους, για την επέκταση της συμμαχίας τους έως το 2030 ( η Ινδία είναι πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο ), το θέμα του Αφγανιστάν έχει λήξει προ πολλού με την κοινή συμφωνία Ιράν, Ινδίας, Ρωσίας, για τεράστιες επενδύσεις με την Κυβερνηση των Ταλιμπάν, άνω των 1 τρίς ευρώ σε βάθος 10ετίας, για την ανοικοδόμηση της χώρας ( χαρακτηριστικό πως  για πρώτη φορά θα υπάρξει σιδηροδρομικό δίκτυο στην ταλαιπωρημένη χώρα ). Αφετέρου, η επίσκεψη είχε και το προξενιό μεταξύ Νέου Δελχί και Πεκίνου και την επίλυση των τρεχουσων διαφορών.Ακούς AUKUS …???? Ακούω να λές !!
Κάποιοι δεν θέλουν να πιστέψουν πως ο κόσμος άλλαξε. Κάποιοι άλλωστε πιστεύουν πως η Γη είναι επίπεδη ή πως ο Elvis με τον Maradona ζούν.. ή πως ο κορωνοιος είναι δημιούργημα των κακών Κομμουνιστών Κινέζων αλλά και πως οι ΗΠΑ κάνουν κουμάντο στον κόσμο!!
Όταν συναντήσετε έναν υπνοβάτη , δεν πρέπει να τον ξυπνήσετε απότομα. Προτιμήστε να του μιλήσετε χαμηλόφωνα, ώστε να τον γυρίσετε στο κρεβατάκι του.Συνήθως στο υποσυνείδητο βλέπει όνειρα. Και μετά ξύπνησε …
AUKUS μάνα,
Τα όνειρα ήταν λίγα τα λόγια ήταν πολλά,
και όλοι νοιώθανε καλά.. 
ΑUKUS μάνα για όλους έχει ο Θεός. 
 
Active Member 

ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα