Αχιλλέας Μπέος, Πρόεδρος, προπονητής, Σκάουτερ, Μάνατζερ Ι Al Jazeera

Είναι δύσκολο πολλές φορές να κάνει πολλά πράγματα, να στεοφάρει το μαυλό σου με τέτοια ταχύτητα και να μην αποτυγχάνεις ποτέ σε κάτι ποου έχεις φάει τόσα χρόνια με την κουτάλα. Αδιαμφισβήτητα ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας άνθρωπος που κατέχει το τόπι, εις την ποδοσφαιρική αργκό ”κατέχει πολλά καντάρια μπάλα”. Σαν προσωπικότητα χυμαρώδης, αφηνιάζει και δεν κρατά αυτό που πιστεύει, άλλωστε είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός και δεν πάιρνει χαμπάρι τπτ. Βέβαια τα τελευταία χρόνια μετά και το σκάνδαλο με τα στημένα φαίνεται ότι κάπως ηρέμησε αλλά ποσός μας ενδιαφέρει το κομμάτι των προσωπικών του.
Εμείς προσεγγίζουμε πάντα με ποδοσφαιρική ματια τι κάθε τι και δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο, άλλωστε στην ιστορία του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου αν νομίζετε ότι οι μεγάλοι παίχτες, προπονητές ή Πρόεδροι είναι αγγελούδια τότε απλά να σας πώ ότι καλό θα ήταν να αλλάξετε πλευρό και να γυρίσετε απο το άλλο, γιατι κοιμάστε τον ύπνο του Δικαίου …..
Ξεκάθαρα η φετινή χρόνια έχει τον πρωταγωνιστή της! Όχι δεν είναι κάποιος πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ αλλά ένας Γάτος που χρόνια είναι στο κουρμπέτι και ποτέ μα ποτέ δεν απέτυχε σε καμμία ομάδα την οποία ανέλαβε. Προχθές ο Χορχε απο την ραδιοφωνική του εκπομπή ααφέρθηκε στον Πρόεδρο του Βόλου και είπε πως ο ίδιος ο Μπεος σε συζήτηση που έιχαν του μετέφερε πως αν είχε 14 κατομυργια που λεν κι’ οι μορφωμένοι, θα έπαιρνε για πλάκα το πρωτάθλημα απο Μαρινάκη και Τίγρη!!! « Για πλάκα Χορχε, τους έχω για πρωινό »
Για τον Βαγγελη τον Μαρινάκη μπορώ να πώ ότι δεν έχει την εμπειρία τόσο του Τίγρη αλλά και το Μπέου, αλλά ο Τίγρης είναι ένας άνθρωπος και αυτός που γνωρίζει καλά την στρογγυλή Θεά με ένα μειονέκτημα…. τα καβούρια είναι περισσότερα απο τις τσέπες! Και για να το πάω πιο κάτω θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι που ίσως ξινίσει πολλούς, πιστέυω πως αν ο Μπέος είχε εισπράξει τα μισά χρήματα των συμμετοχών του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια από το Champions League, είμαι βέβαιος ότι θα είχε χτυπήσει τουλάχιστον την κούπα του Europa League ..!!! Εγώ προσωπικά βλέπω εναν άνθρωπο ο οποίος το έχει, δεν χρειάζεται σπουδές και doctora …. είναι έμφυτο το ταλέντο του και αυτό δεν χωρά καμμία αμφισβήτηση απο κανέναν.
Γενικά τις περισσοτέρες φορές είναι στον χαραχτήρα του ανθρώπου να το έχεις η να μην το έχεις ! Άλλωστε παράλληλα ο ίδιος είναι και Δήμαρχος Βόλου και τους έχει εκθέσει όλους και εκεί… καθημερινά είναι έξω στους δρόμους και κυνηγά όλα τα έργα του Δήμου, κάτι γατάκια οπως ο Νεότερος του Μπακογιάννης με τους Φοίνικες του Μαιάμι, τους εχει για πρωινό στο Λιμάνι του Βόλου, ενώ αυτός θα πίνει τσιπουράκια!!!!
Ελπίζουμε φέτος ο Βόλος να συνεχίζει την καλή του εικόνα και να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα φαβορί του πρωταθλήματος, να προσπαθήσει να γίνει η ’’Λαρισα’’ που έστειλε αδιάβαστους όλους τους μεγάλους ( ΑΕΚ +3, ΠΑΟΚ+4, ΠΑΟ+7, Ολυμπιακος+12 ). Γνωρίζω και ξέρω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα των δύο ομάδων στο ρόστερ των παικτών,  όμως σίγουρα ο Βόλος έχει αυτό το κάτι που μπορεί να κάνει ζημιές στα φαβορί και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι συζητάνε για την ομάδα του Βόλου. Το σημερινό παιχνίδι θα δείξει τις διαθέσεις της ομάδας της Μαγνησίας, για το ποσό σκληρό καρύδι θα αποδειχθεί φέτος για τα κλασικά φαβορί του πρωταθλήματος, κάτι που ευχόμαστε να συνεχίσει έως το τέλος του πρωταθλήματος.

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα