ΑΕΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0. Τρία γκολ, τρια δοκάρια κ πρόκριση.

Πολύ ποιο εύκολα από ότι θά περίμενε κανείς , πέρασε η ΑΕΚ το εμπόδιο τού Ατρομήτου στον επαναληπτικό για την πρόκριση στον επόμενο γύρο τού κυπέλου. Από την αρχή φάνηκε ότι η άμυνα τού Ατρομήτου δεν πάταγε καλά. Από την ασυνεννοησία των αμυντικών του Ατρομήτου στο 11, ο Πόνσε με ένα άπιαστο σουτ άνοιξε το σκόρ.

Νωρίτερα η Ένωση είχε τό πρώτο δοκάρι από τα δύο στο πρώτο ημίχρονο,  ένα ημιχρόνο πού έκλεισε με αυτό τό σκορ . Ο Ατρόμητος αντίθετα είχε μία δύο φάσεις για γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Αλλάζει σχήμα ο Κάναντι στο δεύτερο μέρος θέλοντας να ρισκάρει καί νά γίνει πιο επιθετικός ο Ατρόμητος, δεν έχει υπολογίσει όμως την κακή μέρα τής άμυνας τής ομάδας τού , γιατί σχετικά νωρίς πάλι οι άμυνα μπερδεύετε καί πάλι στο 51λεπτο καί ο Μάνταλος με χαλαρό σουτ κάνει το 2-0.

Ο Ατρόμητος χάνει κάθε διάθεση για να κυνηγήσει πλέον τόν αγώνα καί αυτό γιατί θέλει πλέον 3 γκολ για να ελπίζει.Στο 58 λεπτό ο Μπάρκας αδικαιολόγητα βγήκε για χόρτα , αλλά ο Ενσικουλού σε άδειο τέρμα πλασάρει άουτ. Προηγούμενος πάλι η Ένωση είχε Σουτ στο δοκάρι. Τό παιχνίδι έχει άνοιξει καί η ΑΕΚ κάνει ότι θέλει. Στο 71λεπτο Λιβαγια σερβίρει Μάνταλος πίνει, καί 3-0.

Πάντως η εμφάνιση η σημερινή τού Ατρομήτου απογοήτευσε τούς φίλους του. Η άμυνα του έκανε σοβαρά λάθη καί τό πλήρωσε. Τόσα πολλά λάθη σέ ένα καί μόνο παιχνίδι δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα τού Περιστερίου. Πολύ καλή εμφάνιση καί δίκαια πρόκριση για τους Ενωσιτες.

SERPICO

 

 

Διαβάστε Περισσότερα