ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2021, ώρα 19:30 το απόγευμα. Εκείνη τη στιγμή, θα ακουστεί η σφυρίχτρα του διαιτητή για να ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ του Γιαννίκη, είναι μια ομάδα που έχει επιθετικές αρετές , με Τσούμπερ Αμραμπάτ και Γκαρσία, που ξεδιπλώνεται σαν μάλλινο κουβάρι.
 Απο την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έχει την παράδοση με το μέρος του, και με τη συμβολή του μικρού Καμαρά ,του τάχιστου και εξαιρετικού φετινού Μασούρα , και του απρόβλεπτου Ελ Αραμπι, μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να νικήσει το ποδοσφαιρο, και οι παίκτες των 2 ομαδων,  να ιδρώσουν και να τιμήσουν την φανέλα τους. Πράγματι, ένα ντέρμπι που θα δούμε ωραία μπάλα, εντυπωσιακές εμπνεύσεις παικτών , πάθος και ψυχή.
Ένας αγώνας που θα μυρίσει Premier League, είναι ένα όνειρο και οι φίλαθλοι να είναι αγαπημένοι, χωρίς εντάσεις και μουρμούρες, μάλλον όνειρο
τρελό και απατηλο. Οι μεγάλοι αγώνες, πρέπει να είναι σημαντικές γιορτές και  οι ομάδες μαζί με τους οπαδούς, να είναι αγαπημένοι και να φύγουν ευχαριστημένοι, από το οπτικοακουστικό θέαμα.
Τέλος, σημασία είναι να δούμε ένα ιδανικό θέαμα, που θα εμψυχώσει τους παίκτες και τους οπαδους, και η προσπάθεια θα είναι αξιόλογη, με δευτερεύουσα σημασία το αποτέλεσμα. Σίγουρα, θα είναι μεγάλο κέρδος….για το ελληνικό ποδόσφαιρο τώρα…και στο μέλλον.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα