ΑΕΚ- ΠΑΟΚ : 1-1. Δεν τού στοιΧησε…… SERPICO

Δεν έμεινα προσωπικά ευχαριστημένος από την ποιότητα του ματς. Περίμενα να δω ένα ντέρμπι που θα μας γέμιζε περισσότερο καί από θέαμα καί από φάσεις η” γκολ. Μπήκε η ΑΕΚ ποιο έντονα στον αγώνα ήταν καί γηπεδούχος βέβαια είχε τόν κόσμο μαζί της αλλά μόλις στο 10′ λεπτό από κόρνερ ο ΠΑΟΚ πιάνει στον ύπνο την άμυνα τής Ένωσης καί ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά κάνει τό 0-1. Τό γήπεδο παγώνει οι παίκτες της ΑΕΚ αποσυντονίζονται, καί βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Ανορθόδοξες πάσες, σέντρες, στο πουθενά καί γενικά ένα μέτριο θέαμα. Ο ΠΑΟΚ με άνεση έχοντας μπλοκάρει το κέντρο , διαχειρίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα το ματς.

Έρχεται μία αποβολή στο 32′ λεπτό του Ζαμπα, καί ενώ πιστεύεις ότι η Ένωση θα πάρει τα ηνία τού αγώνα, αυτή αντίθετα δεν έχει καθαρό μυαλό καί δεν εκδηλώνει οργανωμένες επιθέσεις. Πάει σε σέντρες κυρίως με τον Γκάλο καί σέ καποιες προσωπικές ενέργειες με τούς Λιβαγια καί Μάνταλο. Δεν εκμεταλλεύεται την αριθμητική υπεροχή. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί με εσωτερικές αλλαγές καί σχήμα άλλο να αλλάξει την εικόνα.  Στο δεύτερο μέρος στο ίδιο έργο θεατές,  άμυνα ο ΠΑΟΚ καί μάλιστα με διπλή ζώνη σέντρα στο πουθενά οι ΑΕΚ.  Αλλαγές συστήματος από τον τεχνικό τής Ένωσης ψάχνοντας λύσεις. Στο αγώνα μπαίνει καί ο Πόνσε, παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες άλλα τίποτα . Σιγά σιγά έρχεται καί η κούραση καί για της δύο ομάδες καί τά λάθη στις επιλογές ανεβαίνουν.

Στο 74′ λεπτό επιτέλους μία καλοζυγισμένη σέντρα τού Λιβάγια, ο Πόνσε ποιο ψηλά από όλους όμορφη κεφαλιά κάνει το 1-1. Υπάρχει χρόνος για την ΑΕΚ νά γυρίσει τον αγώνα, αλλά δεν υπάρχουν κουράγια καί καθαρό μυαλό. Ο ΠΑΟΚ σωστά ροκανίζει τον χρόνο καί η Ένωση δεν μπορεί να βγεί σωστά στην μικρή περιοχή τού αντιπάλου. Σέντρες κακές , βιαστικές ενέργειες, καί άγχος δεν φέρνουν το δεύτερο γκολ . Κάποια Σουτ από Λιβάγια καί Πόνσε δεν ανησυχούν τον Πασχαλάκη. Ο χρόνος κυλάει καί ι Δανός Ρέφερι τελειώνει τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μένει αήττητος, ο Ολυμπιακός μείωνε στους 6 βαθμούς, και η ΑΕΚ μένει ποιο πίσω στο κυνήγι για την δεύτερη θέση πού δίνει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

 

ΑΡΘΡΟ SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα