ΑΕΚ – ΞΑΝΘΗ 1-2. Σε κρίση η Ένωση.

Παρατεταμένη αγωνιστική κρίση για τούς κιτρινόμαυρους. Μετά την κακή εμφάνιση καί ήττα από την Τραμνοσπόρ για το Γιουρόπα λιγκ καί τόν πολύ πιθανό πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη η ΑΕΚ στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη. Αγωνιστικά θέματα έβγαλε καί χθές η Ένωση , χωρίς ομοιογένεια  καί σοβαρό δεμένο σύνολο η ΑΕΚ πάει καθαρά σε αγωνιστικό πλάνο πού στηρίζεται σε μονάδες καί σε σύνολο.

Η πειθαρχεία η αγωνιστική τό είδαμε καί σήμερα έχει πάει περίπατο. Αλλοπρόσαλες επιλογές τού εκλεκτού κατά τούς ειδικούς , προπονητή Καρντόσο που δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Είπαμε από προσωπικές ενέργειες καί σπάνια οργανωμένα πήγε η Ένωση τον αγώνα με την Ξάνθη. Με δέκα σωστά από σχετικά νωρίς παίκτες στο 34″ λεπτό με τόν απερίσκεπτο Ζεραλδες, κάνει κάποιες ευκαιρίες ιδιαίτερα με τόν καί σήμερα Μάνταλο αλλά τίποτα το ουσιαστικό.

Τώρα πώς κατάφερε η Ξάνθη με δύο μόνο τελικές στο δεύτερο ημίχρονο νά κάνει ισάριθμα γκολ αυτό θά μας το εξηγήσουν άλλοι περισσότερο ειδικοί στο θέμα. Γκρίνια νεύρα καί γιουχαρισματα από τον κόσμο πού δεν αντέχει νά βλέπει αυτό τό θέαμα από την αγαπημένη του ομάδα. Ι Αμοριμ στο 68″λεπτό καί Μπαριεντος στο 78″λεπτό βάζουν τέλος στα οποία όνειρα τής Ένωσης για νίκη στο σημερινό ματς καί ο Ολιβέιρα για τούς γηπεδούχους στο 90″ λεπτό απλά μειώνει. Έντονες αποδοκασιες κατά παικτών καί προπονητή πού φαίνεται νά περνά δύσκολες μέρες στην Ένωση.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα