ΑΕΚ…ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ??? ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

 

Μαύρα χάλια, η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ξεκινάμε, από τη πλευρά της κρητικής ομάδας, ο Νιόπλιας πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στον σύλλογο του Ηρακλείου. Επίσης, η διοίκηση του ΟΦΗ, αποτελείται από ανθρώπους , που γνωρίζουν πολύ καλά το τόπι , αφού είναι ποδοσφαιρόφατσες. Ο Σαμαράς και ο Πουρσανίδης, έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και οι μεταγραφικές επιλογές, αποδεικνύονται καλές!!!

Η ‘Ενωση , χρειάζεται οπωσδήποτε τέσσερις μεταγραφές  ( κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ και δύο χαφ ), που θα πιάσουν τόπο, και σε συνδυασμό με νέους παίκτες από την ΑΕΚ Β΄,( όπως οι Μυστακόπουλος και Γιούσης ) ,μπορεί να είναι το ανατρεπτικό συστατικό, για την πορεία της Ένωσης.

 

Οι ανταγωνιστές της ομάδας , είναι ο κακός εαυτός της και οι βελτιωμένοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Ο Ιανουάριος, είναι ο κρίσιμος μήνας, που  και τα δύο σωματεία  αν πραγματοποιήσουν καλές κινήσεις, θα ανέβουν σεμνά και ταπεινά.

Η Ένωση, χρειάζεται βελτίωση στις τελικές προσπάθειες. Έτσι, η ομάδα με τέτοιες εμφανίσεις, φαντάζει εύκολο  , ώστε να περάσουν μπροστά μας, οι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Τέλος , ο κύριος Γιαννίκης πρέπει να είναι προσεκτικός στις δηλώσεις του , και να υλοποιήσει έργο, γιατί η ομάδα παίζει πολύ ψηλά, αφήνοντας κενούς χώρους πίσω, και η ΑΕΚ παίρνει…σημαντικό ρίσκο.

Ο χρόνος και τα γεγονότα….θα δείξουν!!!

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα