ΑΕΚ_ ΑΡΗΣ. 1_1 Χωρίς συνοχή και φαντασία ….. Ο Τίγρης

Η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει ισοπαλία και να μη χάσει από τον ΑΡΗ. Και λέω κατάφερε διότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν καλλύτερος, είχε κατοχή μπάλας ενώ η ΑΕΚ είχε πρόβλημα ανάπτυξης και ιδιαίτερα η μεσαία γραμμή της. Ας πάμε όμως στην εικόνα του αγώνα.

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη ευκαιρία μετά από σέντρα, ο Ολιβέιρα έπιασε κεφάλια ψηλοκρεμαστή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα πριν περάσει τη γραμμή απέκρουσε αμυντικός του ΑΡΗ.  Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοσή του αλλά η ΑΕΚ είχε τον Μπάρκα, ο οποίος καθάρισε επικίνδυνη κεφαλιά του Ιντέγιε αλλά και επικίνδυνη σέντρα από φάουλ.

Στην επανάληψη ο Ιντέγιε σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου πάτησε στο γόνατο τον πεσμένο στο έδαφος Μάνταλο με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει ο διαιτητής αφού συμβουλευτικές και το var. Με παίκτη παραπαάνω η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει, να έχει την κατοχή μπάλας αλλά σε μια αντεπίθεση ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και προηγήθηκε 1_ 0.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και με τις αλλαγές που έκανε με Αλμπάνη, Γιακουμάκη και Παουλίνιο αντί των Ντέλεβιτς, Σιμάο και Μπακάλη κατάφερε στο 73 λεπτό να κερδίσει πέναλτυ και να ισοφαρίσει μετά από εύστοχο κτύπημα από τον Μάνταλο.

Η ΑΕΚ συνέχισε να επιτίθεται εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπέροχη αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη παρότι είχε ευκαιρίες με πιο κλασική αυτή του Σόμπες που βγήκε τετ α τετ με τον Τσιλιγκίρη αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Βεβαίως το ότι η ΑΕΚ δεν πέτυχε το νικητήριο γκολ οφείλεται και στη πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα του ΑΡΗ Τσιλιγκίρη ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Όπως είπα και στην αρχή η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω το δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να νικήσει τον ΑΡΗ. Η εικόνα που είχε η ΑΕΚ δείχνει ένα σύνολο παικτών οι οποίοι δεν έχουν συνοχή ούτε φαντασία στο παιχνίδι τους, αναπτύσονται αργά και δεν πηγαίνουν πρώτη στη μπάλα και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη μεσαία γραμμή.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είναι ψυχικά δεμένοι,δεν είναι μια γροθιά που λέμε γι’αυτό και παρουσιάζουν αυτή την εικόνα.Δεν υπάρχει αυτό που έχει λεχθεί εν τη ενώσει η ισχύς. Όταν καταφέρουν να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και αγαπημένοι τότε θα έχουν και επιτυχιες στα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

O TIΓΡΗΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα