Αερογράφοι παντώς επιστητού Ι SERPICO

Ψάχνω να βρω ρε παιδιά κανέναν από τους αερογράφους πού σάς έγραψα σε ένα άρθρο πριν μέρες ότι παραμυθιάζουν τον κόσμο γράφοντας για προκρίσεις σίγουρες, ότι ο αντίπαλος εδώ δεν γλυτώνει κλπ ,κλπ.

Τίποτα κανένας. Τώρα την κάνανε γυριστή και ουδείς αναλύει τι πήγε στραβά με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και βρέθηκαν και οι δύο ομάδες εκτός Τσάμπιονς λιγκ. Τί έκανε ο Πορτογάλος προπονητής και τι ο Γιοβάνοβιτς;

Πόσο καλά διαβασμένος ήταν ο Φαν Μπομελ τής Αντβέρπ καί κλείδωσε τον Αλμέιδα; Ήταν καλύτερες ομαδάρα Μπρανκα καί Αντβέρπ από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ; Για μένα όχι.

Δεν ήταν ρε παιδιά ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Καλές ομάδες δουλεμένες και δασκαλεμένες σωστά και βέβαια ήταν. Ότι είδαμε χθες από Παναθηναϊκό πάνω κάτω τα ίδια είδαμε από ΑΕΚ. Πάρτε την μπάλα, πάρτε χώρο και εμείς εδώ είμαστε.

Σωστή άμυνα, γρήγορη και οργανωμένη κόντρα. Πολύ καλό πασιγκ γκειμ και βέβαια πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση. Ανοικτό βιβλίο μιλάμε Γιοβάνοβιτς καί Αλμέιδα. Μιάμιση φάση η Μπράγκα ένα γκολ. Τρεις φάσεις σήμερα η Αντβέρπ δύο γκολ.

Από καμία πενηνταριά τελικές οι δικοί μας μόλις ένα γκολ και αυτό δεν έφτανε. Κακές αλλαγές χθες ο Γιοβάνοβιτς πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη, ντου σήμερα ο Αλμέιδα θέλοντας το ματς κανά δεκάλεπτο για να τελειώσει την ώρα πού οι Βέλγοι έδειχναν ότι αποσυντονίζονται για λίγα λεπτά. Όποιος φίλος σκεφτεί ότι τα γράφω αυτά για να ειρωνεύομαι θα κάνει μεγάλο ΛΑΘΟΣ. Όχι είναι καθαρά δική μου άποψη και περιμένω από εσάς φιλαράκια να μου πείτε τι έφταιξε και τι πήγε λάθος.

Αύριο περιμένουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να δούμε τι πουλιά θα πιάσουν έχοντας και οι δύο σκορ υπέρ τους και με αντιπάλους που ούτε καν σχολιάζω.

SERPIKO!

Διαβάστε Περισσότερα