Αφού είμαι οργανωμένος !!!! Ι AL Jazeera

Κάθε 4 χρόνια πριν απο τις εκλογές το πολιτικό σύστημα είναι τόσο καλά οργανωμένο σε σημείο που καταστρώνουν τα σχέδια τους καλύτερα και απο στρατηγούς σε καιρό πολέμου!! Οι τύποι βρίσκουν τα πιο απίστευτα μέρη της Ελλάδος που θα πάνε για να σφίξουν το χέρι στην Κυρά Μαρίκα και του Μπάρμπα Κίτσου. Είναι η περίοδος του Φιγουτατζή και του Εφετζή πολιτικού που έτσι έχει μάθει, ψεκάστε ψηφίστε τελειώσατε, γιατί απλά κύριοι μαλάκες μου του το έχουμε επιτρέψει!!

Απο την άλλη, για 3 μέρες ο Κορωνοιός εξαφανίστηκε απο τα δελτία ειδήσεων με την Ελπίδα να μας παίρνει και να μας σηκώνει! Φωνάζει ο Χόρχε τόσα χρόνια πως ”Μάγκες βιδώστε το καλά στο μαυλό σας η Ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη!! ”  λίρα 100 η ακρίβεια της σκέψης του!

Τα δημοσιογραφάκια βγήκαν στο γυαλί και την πέφτουν ανοιχτά σε όλους τους καρπαζοεισπράκτορες που εμφανίζονται live απο το σπίτι τους για να μας πουν το προφανές, νάστε καλά κιρίζια μου που τους ψηφίζεται, νάστε καλά για την δουλειά που μας δίνετε κάθε φορά !!!! δώστε μας πόνο και πάρτε μας την ψυχή !!!! σας ευχαριστούμε για την ανέχεια σας, πολύ περισσότερο δε, ευχαριστούμε τους πουθενάδες, για την ανικανότητα που δείχνουν κάθε φορά και δεν μπορούν να πράξουν τα προφανή και τα αυτονότητα.!!

Θα θέλαμε όλοι να δούμε ένα Minister,έναν Υπερ-Μάγκα της πρώτης γραμμής, έναν φρυδάτο, μάγκα πολιτικάντη που τις δηλώσεις, την συμπαράσταση του και την συγνώμη του θα την εκφράζει απο το πεζοδρόμιο και όχι απο το γραφείο του. Θα βρεθεί το ίδιο βράδυ στο δρόμο για δεί απο κοντά με τι μαλάκες έχει στα υπουργεία του ….

Τον Μάγκα που θα αλλάξει το σκηνικό και θα ακολουθήσει την οδό του πεζοδρομίου και όχι αυτόν του γραφείου…. Τον Μάγκα που στην φωτιά της Εύβοιας θα βρίσκόταν σε λίγα λεπτά με το ελικόπτερο του στρατού κοντά στους πυροσβέστες και στους ντόπιους των χωριών της περιοχής. Τον μάγκα που στην προχθεσινή κακοκαιρεία θα είχε σηκώσει άμεσα το τηλέφωνο του για να υποδείξει στην Πολιτική προστασία τι έπρεπε να έχουνε κάνει  2 μέρες πριν απο την κακοκαιρεία.

Τον Μάγκα που προχθές το βράδυ θα είχε πάρει την τζιπάρα του μαζί με το επιτελείο του, και να μεταβεί στην Αττική Οδό για να δώσει το παρών σε μία δύσκολη κατάσταση και όχι απο το ζεστό δωμάτιο του σπιτιού του …. Τον Μάγκα που θα είχε πάρει τα κεφάλια όλων στην Πολιτική προστασία, στην Περιφέρεια αλλα και όποιων Υπουργών και Υφιπουργών ευθύνοταν για το μπάχαλο που επακολούθησε….

Τον Μάγκα που την ίδια μέρα θα είχε ζητήσει το κεφάλι του Ανύπαρκτου Περιφερειάρχη Αττικής που την Κυριακή τον βράδυ σαν άλλη Μιραράκη παρουσίαζε σε όλα τα κανάλια τον στόλο της Περιφέρειας και το πόσο οργανωμένη είναι για την επερχόμενη κακοκαιρία που περιμένανε……

Τον Μάγκα που Τρίτη πρωί θα είχε είχε παραιτηθεί γιατί απλά δεν ήταν τόσο ΜΑΓΚΑΣ όσο νόμιζε…… Ε λοιπόν αυτόν τον ΜΑΓΚΑ κύριοι δεν πρόκειται ποτέ να τον δούμε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει …!!

Διαβάστε Περισσότερα