Αγχωτική νίκη της ΑΕΚ Ι Ο Τίγρης

Η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τη Λαμία γιατί παρουσιάστηκε νωθρή με αργή ανάπτυξη και πολλες λάθος μεταβιβάσεις ειδικότερα στο 1ο ημίχρονο στο οποίο είχε εφτά ευκαιρίες έναντι μιας της Λαμίας.

Απο αυτές τις ευκαιρίες όμως μια ήταν κλασική προς το τέλος του αγώνα όταν ο Αραούχο μετά από πάσα του Τσουμπερ βγήκε τέτα τετ με τον τερματοφύλακα πλην όμως άνοιξε τη μπάλα πλάγια αριστερά και δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα, έτσι έκλεισε το ημίχρονο με 0-0.


Στην επανάληψη η ΑΕΚ είχε καλύτερη ανάπτυξη και κατάφερε να ανοίξει σκορ στο 67 με γκολ του Αραούχο σουτάροντας μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Τανκοβιτς. Στη συνέχεια η ΑΕΚ διατήρησε την κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ παρότι είχε ευκαιρίες αφού σε μια από αυτές προς το τέλος του αγώνα είχε δοκάρι μετά από σουτ του Λετα Λετ.

Η Λαμία παίζοντας καλή άμυνα παρουσίασε ένα καλό σύνολο και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, είχε δε ένα σουτ του Ελευθερίου στη γωνία του Τανκοβιτς το οποίο ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ το έβγαλε με δυσκολία κόρνερ.

Στο ημίχρονο ο Στάνκοβιτς μπήκε στη θέση του Αμραμπατ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Επίσης αλλαγες έγιναν με τους Γεβτιτς και Σιμανσκη να αφήνουν τις θεσεισ τους σε Μάνταλο και Σακφωφ και των Αραούχο και Μισελεν από τους Ανσαριφα και Σβαρνα.

Γενικά η ΑΕΚ κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα η απόδοση της και το μόνο που ικανοποίησε τους φιλάθλους ήταν η νίκη. Η Διαιτησία στο ματς ήταν καλή χωρίς σοβαρό λάθος αντιθέτως με την κάκιστη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ

 

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα