Ακόμα πιο κοντά σε Μπλατ ο Ολυμπιακός

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει επιτευχθεί ακόμα, όμως η διαφορά που τους χωρίζει στο οικονομικό είναι πιο μικρή από κάθε άλλη φορά

Ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλουν να πορευθούν  σε κοινούς δρόμους για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον βρίσκονται ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία. Η διαφορά στο οικονομικό παραμένει, αλλά είναι πιο μικρή από κάθε άλλη φορά και υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα μπορεί να κλείσει άμεσα.

Το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ και του Έτορε Μεσίνα ήταν στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και τις τελευταίες ημέρες οι “ερυθρόλευκοι” ήταν σε διαρκή επαφή με τον Αμερικανοισραηλό προπονητή. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε ταύτιση απόψεων ως προς το κομμάτι του σχεδιασμού και παρότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ακόμα, όλα δείχνουν πως θα είναι ο κόουτς του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση, πλησίασαν ακόμα περισσότερο τα “θέλω” του Μπλατ και γι αυτό κάποιοι ήδη θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία τους. Όσο, βέβαια, δεν υπάρχουν υπογραφές, τίποτα δεν είναι οριστικό, απλά η εξέλιξη είναι αισιόδοξο διότι η διαφορά είναι πια σε τέτοια επίπεδα, που απλά απαιτείται σωστός χειρισμός εκατέρωθεν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να “κλείσει” έναν προπονητή από το πάνω ράφι, δείχνοντας συγχρόνως πως οι στόχοι του για τη νέα σεζόν παραμένουν υψηλοί. Η εβδομάδα που έρχεται θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις, αφού λογικά θα κλείσει το θέμα του προπονητή με την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μπλατ και στη συνέχεια θα αρχίσουν τα ραντεβού με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πηγή Sport24

Διαβάστε Περισσότερα