Ακούει κανείς; | ο Τζες

Ας περάσει ο επόμενος. Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Π.Α.Σ. μοίρασε βαθμούς με τα χέρια κάτω, σε ένα γήπεδο το οποίο δύσκολα συναντάς ακόμα και σε γήπεδα τοπικών πρωταθλημάτων. Νικηφόρο το πέρασμα της ομάδας του Βόλου, η οποία μπορεί πλέον να ονειρεύεται την είσοδο στην εξάδα, και την ομάδα των Ιωαννίνων να ζει ξανά ημέρες του 2018.


Δε θα επεκταθώ ιδιαίτερα στα όσα έγιναν στο παιχνίδι καθώς μικρή σημασία έχει, και σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ελάχιστα μπορούμε να πούμε περί ποδοσφαίρου. Περιληπτικά λοιπόν, στο 12ο λεπτό η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δώρισε ένα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Εραμούσμπε, και ο Δουβίκας έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Βόλου. Στη συνέχεια η ομάδα του κ. Λόπεζ, αμύνθηκε και διαφύλαξε το σκορ. Άξια νικήτρια ομάδα λοιπόν ο Βόλος, κερδίζοντας τον Π.Α.Σ. στα σημεία και στις λεπτομέρειες.

Πάμε στα της ομάδας μου, του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ακούει κανείς; Αυτή είναι η ερώτηση μου. Για την ιστορία, ο Π.Α.Σ. έχει να πανηγυρίσει νίκη από εκείνη κόντρα στη Λαμία, και αμέσως πιο πριν κόντρα στον Ατρόμητο στις 31 Οκτωβρίου του 2020… Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε κύριοι.


Τι φταίει λοιπόν, και πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση; Κύριε Χριστοβασίλη, με όλο το σεβασμό, η ομάδα καταρέει και στα δικά μου μάτια είναι σαν να έχετε δώσει τα κλειδιά στο κύριο Γιαννίκη να παλεύει μόνος του. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αν νομίζετε πως με το ρόστερ που διέθετε η ομάδα στη Super League 2, μπορεί να επιβιώσει στη πρώτη κατηγορία πλανάστε. Επίσης η θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα ακόμα μένει κενή. Να μιλήσω για το «προπονητικό κέντρο» της ομάδας ή το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται; Καλό θα ήταν να ενεργοποιηθεί το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας, και να βγει μια ανακοίνωση, να μάθει ο κόσμος τις προθέσεις σας, και επιτέλους να ασκήσετε πιέσεις και σεις από τη μεριά σας να βελτιωθούν οι υποδομές της ομάδας.

Αντιλαμβάνομαι όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, πως οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για ανοίγματα, παρόλα αυτά έχετε ένα χρέος στην ομάδα. Παρακαλείσθε λοιπόν να αναλάβετε την ευθύνη και να στηρίξετε την ομάδα την οποία διοικείτε.


Όσο λοιπόν για τους ανθρωποφάγους της πόλης, ας αναλογιστούν αν μπορούν να γίνουν θαύματα από τη πλευρά του προπονητή. Επίσης ας τολμήσουμε για μια φορά να κάνουμε κριτική εκεί που πρέπει. Ο Π.Α.Σ. δυστυχώς δεν έχει την εικόνα και το prestige που επιβάλει η ιστορία του. Όσοι ζωντανοί λοιπόν, εγερθείτε και βοηθήστε την ομάδα της πόλης μας να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Να προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και πάνω απ’ όλα να πάψει να είναι αντικείμενο χλευασμού.

 

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα