Αλλο ένα πρωτάθλημα κρύβει τις αδυναμίες Ι Al Jazeera

Τον πρωτάθλημα αισίως έφτασε στην 17η αγωνιστική και πολλά πράγματα πλέον δείχνουν όλα όσα λέγαμε από την αρχή της σεζόν ειδικά για τον Ολυμπιακό. Οι φετινές μεταγραφές του είναι σχεδόν όλες αποτυχημένες εκτός αυτής του Ενβιλα ο οποίος μέχρι στιγμής έχει «βγάλει της λεφτά της».
Ακόμα και σήμερα ο Ολυμπιακός υστερεί αγωνιστικά. Και στα 3 Ντέρμπι με ΠΑΟ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχε μοναδικό ‘’σύμμαχο’’την τύχη με το μέρος του. Στα δύσκολα μπάλα δεν έπαιξε, έφυγε αλώβητος, αλλά αγωνιστικά μίκρυνε περισσότερο. Το να ρίχνεις 5 κ 4 σε Λάμιες Λάρισα και Αστέρα κ Βόλο είναι το ‘’ευκολο’’.
Και στα τρία Ντέρμπι έπρεπε να είχε χάσει και το πρωτάθλημα θα είχε πάρει μια άγρια ομορφιά. Αντιθέτως η βαθμολογική διαφορά των 10 βαθμών κάνει κακό στον ίδιο τον σύλλογο και ο λόγος είναι προφανές:
απλά υπερκαλύπτει τις τρανταχτές φετινές αδυναμίες της ομαδας, οι οποίες στο Champion League δεν μπορούν να κρυφτούν… απόδειξη αδιαμφισβήτητα ότι οι 3 μοναδικοί βαθμοί ήρθαν με πολύ κόπο με αντίπαλο μια Μαρσειγ της πλάκας.
Ο Οργανισμός Ολυμπιακός χρειάζεται ανανέωση με παίχτες κλειδιά και όχι με ψεύτο μεταγραφές τύπου Ραφινια, Χολεμπας, Μπα, Σισέ, Ρεαμπτσιουκ… Ντρεγκερ….

Al Jazeera

 

Διαβάστε Περισσότερα