Άλλο κασέ ο αείμνηστος Κωνσταντάρας καί άλλο ο Τζανετάκος

Σε αυτό το site τελικά υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα ανώνυμα. Συγκεκριμένα υπογράφονται με κάποια ψευδώνυμα όπως για παράδειγμα Ντράζεν, Tρόφιμος, Serpico, Αρχιρουφιάνος, Trelogiatros κ.λ.π. Συγκεκριμένα ο τελευταίος είναι Παοκτζίδικων συναισθημάτων και απόχρωσεων μέχρι το κόκκαλο και προχθές προσπαθούσε να το παίξει ισορροπιστής, γράφοντας ότι ο ΠΑΟΚ σωστά τα παίρνει τα χρήματα από την ΕΡΤ στη μία παραγραφο, στην άλλη παράγραφο ναι μεν αλλά και παρακάτω λέει η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Εγώ αυτά που γράφω και θα γράψω παρακάτω στο τέλος έχουνε το όνομά μου, δηλαδή αυτοί που διαβάζουν ξέρουν ότι αυτά που διαβάζουμε τα γράφει κάποιος συγκεκριμένος με ονοματεπώνυμο και με ότι αυτό συνεπάγεται .Κύριε Τρελογιατρέ νόμος απαράβατος στην αγορά και οι πρακτικές της διαχείρισης των κεφαλαίων είναι σταθερά αμετακίνητες. Τα περισσότερα λεφτά σε ενα εμπορικό νταλαβέρι τα παίρνει πάντα αυτός που έχει τη δυνατότητα να τα γυρίσει πίσω σε αυτόν που του τα δίνει και στην Ελλάδα είναι γνωστό σε όλους ότι αυτή τη δυνατότητα την έχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Οταν ο Ολυμπιακός είχε συμβόλαιο με την ΕΡΤ και έπαιρνε τα περισσότερα λεφτά από όλες τις άλλες ομάδες τα έπαιρνε γιατί γύριζε πίσω στον παραγωγό και τα περισσότερα από όλους τους άλλους.Αν θυμάσαι όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός και τον έδειχνε η ΕΡΤ όλη η Ελλάδα έβλεπε το Κρατικό Κανάλι λόγω του Ολυμπιακού, από τη Γαύδο μέχρι τον Έβρο  και από την Τένεδο μέχρι την Ιθάκη. Η ίδια η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της κάποια στιγμή είχε πει ότι οι μεγαλύτερες τηλεθεάσεις μας σημειώθηκαν με τους τελικούς των Μουντιάλ, με τον Αγνωστο Πόλεμο και με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ποια ομάδα λοιπόν έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί εμπορικά δίπλα στον Ολυμπιακό; Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο Παναθηναϊκός  και ας διανύει τα τελευταία χρόνια αυτή τη μετριότητα. Κύριε τρελογιατρέ ποτέ στην ιστορία του Hollywood κομπάρσος δεν πήρε περισσότερα λεφτά από τον πρωταγωνιστή. Πάντα ο πρωταγωνιστής είχε το μεγαλύτερο κασέ για ένα και μοναδικό λόγο,για αυτόν που γράψαμε παραπάνω. Ο πρωταγωνιστής φέρνει τα ρέστα στους παραγωγούς ποτέ ο κομπάρσος. Για αυτό λοιπόν όταν θα γράφεις για τον ΠΑΟΚ να γράφεις οπως εσύ γουστάρεις αλλά όταν αναφέρεσαι στον Ολυμπιακό ή θα αναφέρεσαι διηγώντας την αλήθεια ή πέταξε το μολύβι σου.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ιστορία έχει άλλα κυβικά άλλη βαρύτητα.Αν βάλεις τον ΠΑΟΚ να φωτογραφηθεί δίπλα στον Ολυμπιακό θα κοκκινίσει από την ντροπή του ,είναι εντελώς διαφορετικά τα μεγέθη μη συγκρίσιμα. Είναι σαν να συγκρίνεις το Μύτικα την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου με το λόφο Σκουζέ. Για αυτό λοιπόν τα άρθρα σας εκτός από επώνυμα με συγκεκριμένη υπογραφή πρέπει να λένε και την αλήθεια, με το έτσι εδώ και το αλλιώς εκεί δεν γίνεσαι ποτέ αποδεκτός.

Μπορεί να τα διαβάζει ο κόσμος αλλά σίγουρα τα διαβάζει χαμογελώντας. Όταν σε ένα κύκλο εργασιών κάποιος επιχειρηματίας συνεργάζεται με κάποιους αρκετούς ντίλερ αυτος που θα πάρει το μεγαλύτερο μεροκάματο όπως γράψαμε παραπάνω και θα στο ξανά θυμίσω και εδώ, είναι αυτός που θα φέρει και τα μεγαλύτερα έσοδα στην επιχείρησή του επιχειρηματία. Είναι νόμος απαράβατος δεν γίνεται διαφορετικά και στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε κάποια επιχειρηματικά διαχειρίσιμα κεφάλαια, με τη μόνη διαφορά ότι αυτά τα κεφάλαια προέρχονται από φόρους των Ελλήνων πολιτών.

Καλούνται λοιπόν κάποιοι διορισμένοι απο την εκάστοτε κυβέρνηση αμφιβόλου αξίας ψευτοτεχνοκράτες αυτά τα κεφάλαια να τα διαχειριστούν. Πρέπει όμως να τα διαχειριστούν σύμφωνα με τους εμπορικούς νόμους που εδώ και εκατονταετίες ισχύουν στην αγορά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ελεγκταίοι και σκανδαλωδώς αξιολόγησιμοι. Για αυτό λοιπόν η αλήθεια πονάει γιατί δεν αλλάζει, ενώ το ψέμα σε γλυκαίνει γιατί δεν υφίσταται.

Ο Θρύλος στον Ελλαδικό χώρο σαν ΠΑΕ είναι απλησίαστος. Βέβαια από τον ΠΑΟΚ είναι μη αποδεκτός, γιατί εδώ και πολλές δεκαετίες έχει δημιουργηθεί ένα άλλοθι οτι για όλα τα κακά του ΠΑΟΚ φταίει ο Ολυμπιακός. Αν αυτό δεν αλλάξει πάντα η Παοκτζίδικη ομάδα συνολικά θα κινείται στη μετριότητα. Τρελογιατρέ θα χαρώ πολύ να μάθω την πραγματική του ταυτότητα και θα χαρώ ακόμη περισότερο όταν θα μου δειξεις οτι έχεις τις ψυχικές δυνάμεις να δηλώνεις ΠΑΟΚ με το όνομά σου.

ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ.

Διαβάστε Περισσότερα