Αλώβητος και στην Νέα Σμύρνη Trelogiatros

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον ψυχωμένο Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από την νέα Σμύρνη. Κυρίαρχος του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του ο δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε τα στημένα και επικράτησε με 2-0 του Πανιώνιου που είχε δύο καλές στιγμές στο ματς.

Με πάνω από 20 τελικές οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν το ματς με τον Ελ Καντουρί αντί του Βιερίνια με προφανή σκοπό να κυριαρχήσουν στο κέντρο και να κουράσουν τον αντίπαλο, αλλά στις τελικές του προσπάθειες ήταν άστοχος, έχοντας απέναντι του έναν εκπληκτικό Malherbe.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του ΒΙΕΡΙΝΙΑ στην θέση του τραυματία με διάστρεμμα Ελ Καντουρί άλλαξε άρσης η εικόνα του αγώνα. Πολύ νωρίς προηγήθηκε με γκολ του Ίνγκανσον μετά από εκπληκτική ασίστ του Άπκομ ο οποίος λίγο αργότερα πέτυχε και το δεύτερο γκολ του δικεφάλου.

Ωραία στιγμή του αγώνα η αγκαλιά του Κόρμπου με τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ και τα συγχαρητήρια του στον Ζίφκοβιτς στο τέλος του ημιχρόνου, μετά την εξαιρετική του απόκρουση.  50 ματς αήττητος πλέον ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος για να σπάσει το ρεκόρ του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα και σημαντικότερα έκπληκτος παρακολουθώ το παραλήρημα των ψεκασμένων σελίδων και φυλλάδων που  αναρωτήθηκαν σήμερα «Πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι επιθυμεί άμεση διαλεύκανση σε μια υπόθεση που τον αφορά και ταυτόχρονα να κάνει ότι μπορεί για να κωλυσιεργήσει την εξέταση της» αναφερόμενοι στην αναβληθείσα υπόθεση της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ λόγω ΟΧΙ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ, αλλά λόγω της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.

Για την ιστορία αναφέρω ότι στις 10 Ιανουαρίου θα γίνουν οι ακροάσεις των συνηγορων του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στην ΕΕΑ για την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού. Επί του προκειμένου λοιπόν καλώ τους ψεκασμένους να κόψουν τα «ναρκωτικά» και αν τολμούν, να γράψουν για την υπόθεση της δίκης των 28…

Να τους ενημερώσω λοιπόν ότι ούτε αύριο θα ξεκινήσει η δίκη των 28 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου Καλλιόπη Χονδρού υποβάλει αίτημα αποχής για προσωπικούς λόγους. Ως γνωστό Πρόκειται για το βούλευμα της κακουργηματικής αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και της πλημμεληματικής σύστασης συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εφ’ όσον γίνει δεκτό το αίτημα αποχής της προέδρου της δίκης των 28 θα την αντικαταστήσει η Αριστέα Τσαμαδιά, 1η αναπληρωματική στην αυριανή έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Ήδη ο εισαγγελέας Χ.Λακαφώσης έχει συντάξει πρόγραμμα εξέτασης των 24 μαρτύρων (πότε και ποιοί).

Σε κάθε περίπτωση όμως η αυριανή ακροαματική διαδικασία θα διακοπεί χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε μαρτυρία.
Στη συνέχεια θα οριστεί νέα δικάσιμος. Οπότε πάπαλα πάλι.  Για μία ακόμα φορά κόψτε τα ναρκωτικά και μην προκαλείται. Ενημερώστε σωστά. Φέρετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον φανατισμό και το καφριλίκι που επικρατεί στους Οπαδούς.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα