Αλύγιστος και με το βλέμμα στα Play off! | Ο Τζες

Για άλλο ένα παιχνίδι ο ‘Αγιαξ της Ηπείρου μένει όρθιος, αυτή τη φορά κόντρα στον αξιόμαχο ΟΦΗ αλλά και στη λαίλαπα του covid, καθώς 11 (!) παίκτες της ηπειρωτικής ομάδας έχουν βγει από τα πλάνα του Ηρακλή Μεταξά.

Η ροή της σημερινής αναμέτρησης ήταν αναμενόμενη καθώς η γηπεδούχος ομάδα είχε μοναδική ευκαιρία να πιάσει τον ΠΑΣ στο κυνήγι της 6αδας εκμεταλλευόμενη φυσικά και τις συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση. Η καλή αμυντική λειτουργεία των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό και με το παράγοντα της τύχης επέτρεψε στους Ηπειρώτες να προηγηθούν και να κρατούν τη τύχη στα χέρια τους. Στο γνωστό “κλεφτοπόλεμο” ο μόνιμα δραστήριος Περέα εξέθεσε την άμυνα των κρητικών πλασάροντας εξαιρετικά για το 0-1.

Οι παίκτες του κ. Νιόπλια ανέβασαν τη πίεση και λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης σε μια φάση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με το σουτ του Ναμπί να κοντράρει στον Εραμούσμπε και να καταλήγει στο δίχτυα του Σούλη. Έτσι ο ΟΦΗ παραμένει σε τροχιά play off, μια ανάσα πίσω από τον ΠΑΣ.

Μπορεί η απώλεια δύο έξτρα βαθμών να πονάει όταν έρχεται στη λήξη, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό δεδομένου των ευκαιριών των γηπεδούχων σε όλη την αναμέτρηση. Δε θα μπορούσα όμως να αδικήσω τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς μέσα στην όλη κατάσταση παραμένουν όρθιοι και δείχνουν πως πρόκειται για μια ομάδα από μέταλλο και ικανή να μπει σφήνα στις “ευρωπαϊκές” θέσεις της βαθμολογίας.

Εκτιμώ πως για τον ΠΑΣ η είσοδος στα Play Off περνά από την έδρα του, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει Ατρόμητο, Απόλλων, Λαμία αλλά και τον Άρη. Ελπίζω πως στο μεταγραφικό παζάρι θα ενισχυθεί περισσότερο ο “Άγιαξ” για την επίτευξη των στόχων του.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα