Αναστήθηκε ξανά ο Λάζαρος ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο Ο.Α.Κ.Α τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της SUPERLEAGUE.Στο πρώτο σκέλος της αναμέτρησης όποιος δεν είχε μαζί του το απαραίτητο κολλύριο,τα μάτια του θα είχαν έντονο πόνο.

Όπως λέει και ο Χόρχε παράλληλα και πίσω η μπάλα για το τριφύλλι που δεν έβρισκε χώρους ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να μπει στην αντίπαλη περιοχή.

Κάποια ατομικά ξεσπάσματα του Χατζηγιοβάννη και τίποτε άλλο.Ο Κουρμπέλης βρίσκεται σε κακό φεγγάρι τελευταία καθώς οι πάσες του ήταν άστοχες και μιλάω για τις κοντινές ενώ ταυτόχρονα δεν έδειχνε να έχει ρυθμό στο παιχνίδι και όπως το έχουμε τονίσει στα άρθρα μας αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος μια από τα ίδια μέχρι το 60ο λεπτό όπου ο Μπόλονι αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα με τις αλλαγές του Καμπετσή και του Αϊτόρ από τον πάγκο.

Ο Μακέντα έδειξε δυσαρεστημένος με την αποχώρηση του από το χορτάρι και ο coach που σε ζητήματα πειθαρχίας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του θα του φερθεί αναλόγως.

Τελικά οι αλλαγές δεν βοήθησαν πουθενά,οι πράσινοι προσπαθούσαν να ανοίξουν τον Ατρόμητο αλλά είχε κλειστεί στο καβούκι του και απλά έψαχνε σε όλο το ματς μια αντεπίθεση να κάνει την ζημιά όπου τελικά και την έκανε..

Έτσι ο Λάζαρος αναστήθηκε ξανά.Μια φάση ένα γκολ και τελικό 0-1 με το τριφύλλι να μπαίνει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας…

Οι κακές επιλογές του καλοκαιριού δεν μπορούν να διορθωθούν μόλις σε λίγες μέρες.Ακόμα για μια χρονιά η σεζόν τελειώνει από αρχές Νοέμβρη…

 

Διαβάστε Περισσότερα