Ανεβάζουν ταχύτητα οι κόκκινοι… Σωτήρης Βάζελος

Έπιασαν για τα καλά δουλειά οι κόκκινοι στο Μαρανελο καθώς την άλλη βδομάδα επιτέλους ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Στις χειμερινές δοκιμές η Scuderia Ferrari έδειξε να υστερεί σε σχέση με την Mercedes και την Redbull και έτσι αποφάσισε να φέρει στην Αυστρία κινητήρα κατά 15 ίππους πιο ισχυρό αλλά και νέο κιβώτιο ταχυτήτων.
Όλοι μιλούν για ένα πρωτάθλημα ανάμεσα σε Hamilton και Verstappen αλλά ο ιταλικός κολοσσός είναι εδώ για να τους διαψεύσει.Ο Sebastian Vettel μάλλον φαίνεται πιο ευδιάθετος τώρα που δεν έχει το άγχος του συμβολαίου καθώς στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα με τον τελικό προορισμό να παραμένει άγνωστος προς το παρών.

Ο Μονεγασκος από την άλλη θέλει να συνεχίσει τις καλές περσινές εμφανίσεις και να εδραιωθεί ως νούμερο ένα πιλότος μέσα στην ομάδας.Ο επικεφαλής της ομάδας Mattias Binotto έδειξε ικανοποιημένος από τα πρώτα αποτελέσματα στην πίστα του Μαρανελο και αισιοδοξεί ότι το άλλο ΣΚ η Ferrari θα κοντράρει στα ίσια τους ανταγωνιστές της σε μια πίστα όπου η δύναμη του κινητήρα θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα