Άντε καρδιά μου κι’ άσπρο πάτο… καιρός να πάμε παρακάτω Ι Al Jazeera

Το να αναλύσεις ένα ντερμπυ είναι κάτι που γίνεται εύκολα, αλλά απαραίτηση προυπόθεση είναι να έχεις και κάτι να πείς…. Θυμάμαι αμέτρητα ντέρμπυ του παρελθόντος που μετά το τελείωμα τους τα συζητούσαμε για βδομάδες μην σας πώ για μήνες έως το επόμενο …. Αυτό γινότανε γιατί παιζότανε ποδόσφαιρο και είχες να αναλύσεις καμμιά 20 πράγματα τουλάχιστον, που είχαν να κάνουν με το τόπι.

Ένας υγιείς Ολυμπιακός απο το χθεσινό παιχνίδι θα πρέπει να προβληματιστεί όχι για την εικόνα της ομάδας του αλλά για την εικόνα του Παναθηναικού. Ναι φίλε μου, τέτοια κατάντια αυτός ο μεγάλος σύλλογος με την Τριφυλλάρα που λέει και ο BIll By Taxi….. δεν έχω ματαξαναδεί στο πρόσφατο παρελθόν…

Μιλάμε για το κατάντημα να βλέπεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές να φοράνε την πράσινη φανέλα, να παίζουν σε ΝΤΕΡΜΠΥ, ενώ θα έπρεπε να πληρώνουν επειδή παίζουν, όχι μόνο την ομάδα και το ταμείο του ΠΑΟ, αλλά και τους συνδρομητές της NOVA. Κάποτε λέγαμε στα τρία κόρνερ πέναλτυ…. τώρα γιαυτούς λέω στις τρείς καλαμιές μία πάσα δώρο !!

Τα ίδια βέβαια και για τον Ολυμπιακό και το παραμύθι των 2 ισάξιων 11αδων …. και της ”καλύτερης ομάδας όλων των εποχών” …. ρε σείς είστε ιερόσυλοι, όσοι τα λέτε και τα γράφετε. Συγκρίνετε ομάδες του Μπάγεβιτς, Λεμονή, Βαλβέρδε με αυτά τα σαπάκια, πλάκα κάνετε? Ανάψτε κανά κερί στον ΣΑ γιατί για ένα ακόμα παιχνίδι καθάρισε σε 2-3 φάσεις  κύριοι στο β ημίχρονο με αντίπαλο έναν ανύπαρκτο ΠΑΟ.

Να αναλύσω τι ακριβώς ? ότι στο Α ημίχρονο η ομάδα έπαιζε με 4 χαφ? και χωρίς επιθετικό ? με έναν αντίπαλο που έιχε δύο χαφ πιο αργά και απο τον θάνατο? Η την αδυναμία των ερυθρόλευκων να βρούν λύσεις στο Β ημίχρονο μετά τις αλλαγές του Μπόλονι….. Η πλάκα είναι πως αν στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχε παίχτης με προσωπικότητα απο πλευράς ΠΑΟ με ”ικανότητες” Βαζέχα ή Καραγκούνη, σε 2-3 φάσεις θα κλαίγανε μανούλες ….

ΥΓ1: Εν έτη 2020 υπάρχουν ακόμα ”κουφιοκεφαλάκηδες” που κρεμάνε τις φανέλες, τα σώβρακα και τα κασκόλ εις ένδειξην ”ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ”……. και η διοίκσηη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επιτρέπει σε αυτούς να μπάινουν ”παράνομα” στο γήπεδο και να απλώνουν την μπουγάδα τους ….

ΥΓ2: Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν που απλώσανε την ”μπουγάδα” την έπεσαν και στον Μπόλονι…….. δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι και δυστυχώς όλα αυτά γίνονται βάσει πάντα γεγονότων με τις ευλογίες της διοίκησης….

ΥΓ3: Αλήθεια πιο έντυπο συμπληρώθηκε για το άπλωμα της μπουγάδας ?? ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ……..

 

AL Jazeera

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα