Απανωτά τα χτυπήματα στην δήθεν κανονικότητα Trelogiatros

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Και ενώ το πρωτάθλημα συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο οι εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα μέτωπα εξωαγωνιστικά.

1. Έχουμε πλήρη στήριξη της FIFA στην ΚΕΔ, Τουτέστην το πρώτο πλήγμα στην επικοινωνιακή τακτική του Ολυμπιακού. Ακόμη και ο Β.Γραμμένος έμεινε έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα ήταν τόσο μη αναμενόμενη η τοποθέτηση της FIFA υπέρ του Περέιρα που ο Τ.Αγραφιώτης ζήτησε από τον Λούκα Νίκολα να την επαναλάβει. Ως εκ τούτου ο Β. Γραμμένος δεν χρειάζεται να απαντήσει στην κωμική επιστολή του Ολυμπιακού.
2. Η UEFA στηρίζει πλήρως την διοίκηση Γραμμένου. Όποτε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί προσωρινής διοίκησης πέφτουν στο κενό παρασύροντας μαζί τους αυτούς που τα διακινούν, αλλά και αυτούς που τα υιοθετούν.
3. Σύμφωνα με την ετυμηγορία του τριμελούς πλημμελειοδικείου εφετών ο τότε τεχνικός των ερυθρολεύκων, Οσκαρ Γκαρθία, δεν τραυματίστηκε ποτέ, με το δικαστήριο να απαλλάσσει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Με λίγα λόγια υπάρχει δικαίωση όλων αυτών που λέγαμε ότι το «κλεμμένο» προπέρσινο πρωτάθλημα είχε συνεργούς και τους ερυθρόλευκους.

Η επικοινωνιακή πολιτική των Πειραιωτών έπιασε πάτο.
Και δυστυχώς και κάποιοι υπεράνω πάσης υποψίας υιοθέτησαν (ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ) τα επιχειρήματα και τις θέσεις των δήθεν αδικημένων.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα