Απέναντι στην Ρεαλ μπορεί να σώσει την παρτίδα; | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας την Ρεαλ Μαδρίτης και κάτοχο δεκατριών Champions League…

Επομένως η πρόκληση για τον Κλόπ και τους παίχτες του είναι τεράστια καθώς απέναντι τους έχουν την ομάδα σύμβολο του θεσμού και το ζήτημα που τίθεται είναι εάν μπορούν να σώσουν την κακή χρονιά που διανύουν με μια μεγάλη πρόκριση.

Σαφώς μετά τα Χριστούγεννα βρίσκονται σε κατήφορο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως οι νίκες απέναντι στην Λειψία και ψάχνουν ένα restart στην απόδοση τους.

Ας μην γελιόμαστε,η βασίλισσα είναι το φαβορί του ζευγαριού από όλες τις απόψεις αλλά εάν θέλουν να δηλώνουν οι κόκκινοι μεγάλο Club η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

Οι τραυματισμοί πολλοί αλλά στο ποδοσφαίρο υπάρχουν πάντα και οι παράγοντες αυτοί που πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις ώστε να παραμείνεις στην κορυφή.

Ο Γερμανός πέτυχε ώστε να ανεβάσει στην κορυφή του κόκκινους αλλά απέτυχε ώστε να τους κρατήσει ψηλά δείχνοντας ότι τα ύψη ζαλίζουν…

Κάπως έτσι δεν ήταν και η θητεία του στην Ντόρτμουντ;

Η τελευταία ευκαιρία λοιπόν ώστε να σωθεί η παρτίδα της τρέχουσας σεζόν καθώς δύσκολα βλέπω να τερματίζει εντός τετράδας και στην Αγγλία..

Η Ρεαλ είναι ο ιδανικός αντίπαλος για ένα νέο ξεκίνημα όχι τόσο σε ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα αλλά όσο με την απόδοση της ομάδας…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα