Απλά,πάμε παρακάτω | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Νίκη για τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την ΑΕΛ, λοιπόν και πρόκριση στο κύπελλο.
Το VAR μας έβαλε δύσκολα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν συμβούλεψε τον Ευαγγέλου να κατακυρώσει το γκολ του Ογκμπόε και να επιτρέψει στους Λαρισινούς να ισοφαρίσουν προσωρινά.

Στην φάση ο σκόρερ δεν ήταν εκτεθειμένος και όντως δεν έκανε φάουλ στον Ζίφκοβιτς, όμως υπάρχει κι άλλος παίκτης σε θέση οφσαιντ που επηρεάζει ξεκάθαρα την φάση μιας και μαζί με τον σκόρερ έχουν βάλει τον Ζίφκοβιτς στην μέση και αυτός πρέπει να ελέγξει και τους δύο…Η ερμηνεία της φάσης από τον διοικητή VAR είναι τουλάχιστον περίεργη.
Από εκεί και πέρα ο Ακπομ έβαλε δύο πολύ ωραία γκολ και με τον τρόπο του υποχρέωσε τους αντιπάλους να μην πολυτραυματίζονται σε κάθε επαφή και να αρχίσουν να τρέχουν και να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Εμείς συνεχίζουμε, το σερί των νικών μεγαλώνει, σαφώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών όμως η ψυχολογία έχει αλλάξει πλέον και μετά την διακοπή περιμένουμε εκτός από τα αποτελέσματα και πιο πειστικές εμφανίσεις. Αν έχουμε και ποιοτική ενίσχυση , μπορεί το σερί νικών να μεγαλώσει κι άλλο.
ΥΓ. Σήμερα με πολλές αλλαγές στην σύνθεση, δεν είδαμε τον Βαρέλα να αγωνίζεται και πάλι…

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα