Απλός και διεκπεραιωτικός ”Ο Τζές”

Σε ένα δύσκολο φαινομενικά ματς και σε μια δύσκολη έδρα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα πέρασε νικητής με δύο τέρματα του Λεό.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο Π.Α.Σ. δε πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα και εκμεταλλευόμενος τις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου πήρε το πολυπόθητο τρίποντο χωρίς να εντυπωσιάσει.

Η Ηπειρωτική ομάδα ξεκίνησε με 4-4-2 και με το Λώλη στη βασική ενδεκάδα. Η απουσίες των Κάστρο και Σιόντη φάνηκαν και σε αυτό το ματς και η ομάδα του Εργοτέλη πίεσε αρκετά στον άξονα και πολλές φορές έφτασε στα γκολπόστ του Χουτεσιώτη με αξιώσεις. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Εργοτέλη ήταν το δοκάρι του Μπαράτα μετά από εξαιρετικό σουτ απ’ το ύψος της περιοχής.

Ο Π.Α.Σ. παρουσίασε κάποιες αδυναμίες στη κυκλοφορία της μπάλας, και στο ανασταλτικό κομμάτι έδειχνε αρκετά μουδιασμένος, και επιπόλαιος. Στη συνέχεια με την οπισθοχώρηση του Παμλίδη στο κέντρο είδαμε έναν πιο επιθετικό Π.Α.Σ. και ήταν η σειρά του να κερδίσει χώρους.

Έτσι σε μια αδράνεια της κρητικής άμυνας ο Λεό έκλεψε τη μπάλα και στο 39ο λεπτό, με ένα εκπληκτικό σουτ, έγραψε το 0-1 για τους Γιαννιώτες.

Οι παίκτες του Εργοτέλη με αυτό το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα έδειξαν να σαστίζουν, και με το τραυματισμό του Μπρους αποδυναμώθηκαν πλήρως στο χώρο του κέντρου.

Στην επανάληψη σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση, ο Λεό μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Εργοτέλη πλασάρει και γράφει το 1-2 από θέση οφσάιντ. Στη περίπτωση αυτή ο κανονισμός δηλώνει, πως από διώξιμο του αμυντικού δεν υφίσταται οφσάιντ, με κάθε επιφύλαξη πάντα.

Το παιχνίδι έδειχνε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά ο Εργοτέλης χτύπησε στο 90ο λεπτό και αδειάζοντας την άμυνα του Π.Α.Σ. έγραψαν το 1-2 το οποίο όμως έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι παίκτες του Π.Α.Σ. έδειξαν σαφέστατα καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής. Αυτό που παρατηρώ φέτος είναι πως ο Π.Α.Σ. καταφέρνει χωρίς να εντυπωσιάζει να κερδίζει τους πολυπόθητους βαθμούς που θα τον φέρουν στα μεγάλα(;) σαλόνια. Με λίγα λόγια σε ένα πρωτάθλημα πού χαμηλής ποιότητας καταφέρνει να είναι απλός και διεκπεραιωτικός. Επόμενο ματς με τα Χανιά, και πλέον μετρούμε αντίστροφα για το ντέρμπι ανόδου με τον Απόλλωνα.

Χόρχε, καλή τύχη στην ομάδα σου, αλλά ακόμα καλύτερη στη δική μου!!

Διαβάστε Περισσότερα