Από μικρό καί από Τρελό μαθαίνεις την αλήθεια ;

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια νόμος απαράβατος. Έτσι είναι ρε Παοκτζήδες, στις υποχρεώσεις σας πρέπει να είσαστε κύριοι ,δηλαδή ήσασταν στη δίαιτά 35 χρόνια είχατε χάσει το φώς σας απο τη πείνα, σας δίναμε μεζέ και χάνενε τα δάχτυλά τους. Ο Ζουράρις μάγκες του ΠΑΟΚ μικρός δεν είναι, τώρα το τρελός παίζεται ας αποφανθούν οι ειδικοί. Τι σας είπε; την αλήθεια, ότι έχετε υποχρέωση να ψηφίσετε το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί σας έκανε μετά από 35 χρόνια ευτυχισμένους! φωταγώγησατε το Λευκό Πύργο, κάτι που είχε να γίνει από την εποχή της απελευθέρωσης.

Λοιπόν ακόμη μεθυσμένοι από χαρά είστε, συνέλθετε και βγάλτε την υποχρέωση. Δεν σας ζητάει τίποτα το παράλογο ο άνθρωπος τα ρέστα του ζητάει τα οποία και δικαιούται. Οχι αυτός προσωπικά το κόμμα που σας έκανε μάγκες. Και μη μου πει κανείς σας ότι ο Ζουράρις δεν ξέρει τι λέει, ξέρει και παρά ξέρει. Απλά εσείς δεν θέλετε να τα πιστέψετε. Είτε θέλετε είτε δεν θέλετε αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα έβγαινε ποτέ κανένας Ζουράρις να σας πιέσει για την ψήφο σας, αν δεν είχε ανταποκριθεί αυτός πριν στη δικιά σας πίεση.

Εγώ προσωπικά γουστάρω να τον αγνοήσετε το Ζουράρι και αυτούς που εκπροσωπεί, για να δώ πόσο μάγκες είστε και μέχρι που μπορείτε να πάτε το ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές, για να σας δώ. Κι αν σας δώ ότι μπορείτε και πάτε το δίσκο μόνοι σας χωρίς να κάνετε καμιά ζημιά ,τότε θα σας παραδεχτώ όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές φορές, πρέπει όμως πρώτα να το δώ. Πρέπει και εσείς να το αποδείξετε γιατί δεν μπορεί από το ΣΥΡΙΖΑ να βγάλανε το Ζουράρι τζάμπα για ντελάλη ,όχι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.

Ο τοκογλύφος φωνάζει μόνο όταν έρθει η ώρα να πάρει πίσω τα δανεικά. Για καθήστε ρε μάγκες και σκεφτείτε, μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε και εσείς πίσω αυτά που χρωστάτε. Τώρα σας έχει ανάγκη ο Ευεργέτης σας τώρα που είναι στριμωγμένος και αυτός στα σχοινιά. Για να σας δω λοιπόν σαν καλά παιδιά που είστε. Επιστρέψτε λίγη από τη χαρά την οποία ο ίδιος πριν από λίγο καιρό σας την έδωσε απλόχερα. Μάγκες οι τίτλοι θέλουν απλοχεριά και ρεαλισμό. Αν κάποτε σε αυτό το θέμα αποκτήσετε και εμπειρία πράγμα πολύ δύσκολο, θα δείτε και θα καταλάβετε πόσο δίκιο έχω.!

B IΓΝΑΤΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα