Από προπαίδια ξέρεις; | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Στο 9 στα 9 έφτασε η ομάδα στο πρωτάθλημα δια πυρός και σιδήρου απέναντι στον Άρη με τον κόσμο να σπρώχνει την ομάδα όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο προπονητής…

Η έλλειψη του Αϊτόρ φάνηκε όπως και να το κάνουμε.Έλειπαν τα στημένα του,οι μπούκες του και οι πάσες του και μάλλον θα λείψουν για αρκετό καιρό καθώς το νυστέρι μετά την ατυχία που τον βρήκε δεν το γλιτώνει ο Ισπανός ο οποίος ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όμως η αγωνιστική εικόνα που μας έδειξε ο Βέρμπιτς στο χορτάρι μας άφησε μήνυμα αισιοδοξίας πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ισπανό.

Ο Σπόραρ σκόραρε στο τέλος και το Απόστολος Νικολαΐδης έμοιαζε με ηφαίστειο που έγινε έκρηξη πάθους,χαράς και λύτρωσης.Αγωνιστικά το τριφύλλι είχε τον ίδιο χαρακτήρα όπως στα προηγούμενα ματς.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει επιβάλλει αυγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα.Ο Άρης έκανε στην λεωφόρο το καλύτερο αμυντικό του παιχνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην βρίσκουν διαδρόμους αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό παίρνεις και τέτοια παιχνίδια στο 90′ και φεύγα από στημένο.

Συνεχίζουμε και όπου βγεί….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα