Από τον Richarlison στον Ronaldo | EL LOCO

Την Τρίτη το βράδυ είχαμε το παιχνίδι της Tottenham με την Marseille σε αυτό το ματς στην ομάδα των πετινών έπαιζε στη επίθεση ο πολλά υποσχόμενος κάποτε βραζιλιάνος Richarlison. Παίχτης ταχύτητας και λιγότερο ζογκλέρ της μπάλας,πήρε φέτος μεταγραφή που ήθελε χρόνια σε ομάδα που θα συμμετείχε στο Champions League. Στα 25 έτη του κατάφερε να βάλει τα πρώτα δυο γκολ στη καρίερα του στο Champions League και δεν άντεξε. Στο κλάμα αυτού του άντρα στο πλευρο του αδερφού του μας δίχνει το πόσο μεγάλη ειναι αυτη η διοργάνωση του ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών συλλογων.

Στον αντίποδα είχαμε το ματς της Manchester UTD με την Real Sociedad για το Europa League. Σε αυτόν τον αγώνα ο μεγαλύτερος του γηπέδου δεν ηταν ο David Silva της Sociedad ετών 36, ο μεγαλυτερος ήταν ο Cristiano Ronaldo. Παίχτης σύμβολο του Champions League και ο μεγαλύτερος σκόρερ της. Έβλεπες τον παίχτη και νόμιζες οτι αν σκοράρει δεν θα το χαρεί. Ο Ronaldo δεν μπορεί να βρει την φιλοδοξία και να παίξει για αυτή την διοργάνωση του Europa League. Το ψυχολογικό βάρος είναι μεγάλο μαζί με το σωματικό αφου τερματίζει τα 37 έτη και γίνετε ένα κοκτέϊιλ άσχημο για παίχτες. Η Premier League που θα μπορούσε να ειναι φιλοδοξία για τον CR7 είναι πολύ δύσκολη και για τον ίδιο και για την Manchester UTD.

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι το Champion League είναι η κορυφαία φιλοδοξία μετα το Mundial και μετά να κερδίσεις τη REAL MADRID στην Ευρώπη. Όσο για τον Cristiano Ronaldo και τον Richarlison πρεπει να τα βρούν με τον εαυτό τους και με τα δύχτια.

EL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα