Αποστολή εξετελέσθη Ι Ο Τζές

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Π.Α.Σ. κόντρα στη Λαμία, με την ηπειρωτική ομάδα να αποσπά τους τρεις βαθμούς μετά από μια μέτρια εμφάνιση, η οποία ήταν αρκετή για την επιστροφή στις νίκες.

Με μια ενδεκάδα «ανάγκης» παρατάχθηκε ο Π.Α.Σ. καθώς απουσίαζαν οι Λεό και Σάλιακας, και με τον Κρίζμαν  να μην είναι έτοιμος μετά το τραυματισμό του. Ο Παμλίδης ήταν μόνος προωθημένος στην επίθεση με τον Χουάν Ντομίγκεζ σε ρόλο δεκαριού να ξεκινά τις περισσότερες επιθέσεις για τον Π.Α.Σ. Οι δύο ομάδες καιγόταν για το θετικό αποτέλεσμα και έτσι δεν είδαμε πληθώρα ευκαιριών, και σε πολλές στιγμές ήταν ξεκάθαρο το άγχος των δύο αντιπάλων.

Η λύτρωση για τον «Άγιαξ» ήρθε στο 30ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Εραμούσμπε ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου κάνοντας το 1-0 και αποβάλλοντας το άγχος για την ηπειρωτική ομάδα. Η συνέχεια βρήκε τον Π.Α.Σ. να είναι ανώτερος αγωνιστικά να παίζει με πιο καθαρό μυαλό και να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Στην επανάληψη η Λαμία είχε τις ευκαιρίες να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ αλλά ο Χουτεσιώτης σταμάτησες τους Ντέλετιτς και Ρόμανιτς. Προς τη λήξη του παιχνιδιού ο Πίρσμαν κέρδισε το πέναλτι από τον Μπεχράνο, και έτσι ο Παμλίδης από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λαμία έδειξε αδυναμία μεσοεπιθετικά και εκτός από δύο καλές ευκαιρίες, δεν έβρισκε το τρόπο να ξεκλειδώσει τη Γιαννιώτικη άμυνα. Πλέον καλείται να βρει το τρόπο να ανακάμψει προτού μπει σε περισσότερες περιπέτειες. Ωραία εμφάνιση είδαμε από τον Αργεντίνο αμυντικό του Π.Α.Σ. Εραμούσμπε αλλά και από τον Ντομίγκεζ που ειδικά στο πρώτο μέρος πήρε πρωτοβουλίες και ξεκίνησε πολλές επιθέσεις για τον Π.Α.Σ. Φυσικά δε θα παραλείψω να δώσω τα εύσημά μου στους Ελευθεριάδη και Παμλίδη καθώς όχι μόνο πέτυχαν τα γκολ, αλλά και λόγω συνθηκών χρησιμοποιήθηκαν ως επιθετικοί για άλλο ένα παιχνίδι.

Επόμενος στόχος ο Παναθηναϊκός. Μια ομάδα που μπορεί να μοιάζει περισσότερο με πληγωμένο λιοντάρι, που δε παύει όμως να παραμένει φόβητρο μεν, αλλά και κίνητρο δε για τους «μικρότερους»…

Ο Τζές

Διαβάστε Περισσότερα