Αποτυχία η ισοπαλία | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα χθες, δεν γίναμε σοφότεροι, έγινε αυτό που ήταν το πιθανότερο. Ο ΟΣΦΠ, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη διαφορά που έχει αποκτήσει από τους υπόλοιπους, παίζει τώρα πιά για να τερματίσει κι αυτός μια φορά αήττητος στο πρωτάθλημα.

Η ρέντα του είναι πάντα εκεί και η ψυχολογία είναι μαζί του. Ξεκαθαρίζουμε, δεν είναι άδικο αποτέλεσμα το Χ, αλλά δεν προέκυπτε από την εμφάνιση των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ότι ο Ολυμπιακός θα σκόραρε. Κι όμως το κατάφερε, αμέσως μετά το 1-0, από το φάουλ του Ζίφκοβιτς και την κεφαλιά του Μπα, προς τα πίσω. Η ισοφάριση, ήρθε αφού η άμυνα μας τα έκανε όλα λάθος, χωρίς να πιεστεί κιόλας. Τα λάθη όμως πληρώνονται και έτσι δεν μπορέσαμε να πάμε στο ημίχρονο με το 1-0.
Η διάταξη του ΟΣΦΠ, με τα τρία σέντερ μπακ, δεν μας έφερε ιδιαίτερες δυσκολίες, και έγιναν πολλές φάσεις και ευκαιρίες στην εστία του Βατσλίκ. Ο Μπίσεσβαρ ήταν πολύ καλός, είχε καλό ρυθμό, αλλά τον πρόδωσε η μέση του και με την αλλαγή του η ομάδα έγινε λιγότερο απειλητική αν και ο Λέο Ζαμπά είχε διάθεση και βοήθησε.

Ο Μαρτίνς, μάλλον για να προφυλάξει τον Μπα από μια δεύτερη κίτρινη κάρτα, τον έβγαλε στο ημίχρονο, άλλαξε αναγκαστικά, την διάταξη του και με τον Μπουχαλάκη στο κέντρο μας περιόρισε, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Βγήκε και ο αρχηγός μας, ο Βιερίνια που είχε όρεξη, (αν και στο γκολ που δεχθήκαμε, είναι αυτός που κάλυπτε τον Τικίνιο) και από τις αλλαγές, ο Μίτριτσα, προσπάθησε, αλλά χωρίς ουσία.
Δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό.
Η διαφορά των δύο ομάδων σε υλικό και ποιότητα δεν είναι αντίστοιχη με την βαθμολογική διαφορά όμως η ευκαιρία να το δείξουμε ήταν σήμερα και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Είχαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε, δεν το καταφέραμε, φανήκαμε αφελείς δεν κρατήσαμε το σκορ, οπότε δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο.

Υγ. Στην ωραία ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν ασχολούνται με την διαιτησία. Τι όχι?
Όποιοι έχουν απορίες για φάσεις που ονομάζουν «παρόμοιες» ας απευθυνθούν σε τηλεδιαιτητές, που έχουν σταματήσει να τους κακοκαρδίζουν, από την στιγμή που εξαφανίστηκε και το μεγάλο εισαγόμενο αφεντικό.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα