Απουσίες, λάθη, και ερασιτεχνική προσέγγιση έφεραν την ήττα | Ο Τζες

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό σε μια περίοδο που οι Ηπειρώτες μετρούν περισσότερους απόντες από τους διαθέσιμους.

Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για τη σημερινή αναμέτρηση καθώς υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο με θαύμα θα μπορούσε η ομάδα των Ιωαννίνων να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Αποδεκατισμένη παρουσιάστηκε κόντρα σε έναν ξεκάθαρα ανώτερο αντίπαλο, χωρίς επιθετικό, αριστερό μπακ αλλά και με σοβαρές απουσίες σε άλλες θέσεις. Σε όλο το παιχνίδι έμεινε να περιμένει τους γηπεδούχους και να αναζητεί μια καλή αντεπίθεση. Ωστόσο το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο όταν στο 4ο λεπτό, ο Σάλιακας σε ένα λάθος γύρισμα έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα να σκοράρει εξ επαφής για το 1-0. Οι πειραιώτες εμφανέστατα δεν ανέβασαν ρυθμό και διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ. Στο 88 σε μια φάση διαρκείας ο Σοάρες με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Εξαιρετικά ηττοπαθής η προσέγγιση του παιχνιδιού από τους Γιαννιώτες οι οποίοι ήταν εμφανές πως έπαιζαν νευρικά χωρίς ουσία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο την ευθύνη δε τη φέρουν ούτε οι παίκτες ούτε και ο προπονητής της ομάδας. Η ευθύνη βαραίνει σε απόλυτο βαθμό τη διοίκηση και τον κύριο Χριστοβασίλη.  Το να κατεβαίνει η ομάδα σε αναμέτρηση χωρίς επιθετικό και να αναγκάζεται ένα σέντερ μπακ να παριστάνει τον επιθετικό είναι μια κατάσταση που δύσκολα συναντάς ακόμα και στο ερασιτεχνικό.

Ο κ. Μεταξάς με ελλιπέστατο ρόστερ έχει σταθερά τον ΠΑΣ στην πεντάδα και από μεριάς διοίκησης ουδεμία ενίσχυση δεν έχει προκύψει. Επίσης είναι λυπηρό να περιμένει κανείς από παίκτες όπως ο Ρίζος, ο Οικονομόπουλος ή ο Σιόντης να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά όταν μετράνε ελάχιστες συμμετοχές και ειδικά κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΣ δεν ήταν το αναμενόμενο 2-0, αλλά το κύρος του και η εικόνα που βγάζει παραέξω. Αν στόχος είναι η είσοδος στα play off απαιτείται “ηλεκτροσόκ” στους διοικούντες μήπως και βοηθηθεί η ομάδα για το δύσκολο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα