ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα πολλά δημοσιεύματα επανέφεραν στην επικαιρότητα ομιλία του Μπιλ Γκέιτς το 2015 για ενδεχόμενη επιδημία κορονοϊoύ, κάνοντας λόγο για «προφητική» ομιλία!

Τώρα δημοσιεύματα μας ενημερώνουν για την πρόταση Γκέιτς, για το τι πρέπει να γίνει όταν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ή για όσους έχουν αναρρώσει από αυτόν:

Να αποκτήσουν ένα «ψηφιακό πιστοποιητικό» δηλ. ένα «αόρατο» στο ανθρώπινο μάτι «τατουάζ», το οποίο αποτελείται από μικροσκοπικούς κρυστάλλους, και ορατό μόνο στο υπεριώδες φως.

Μία ματιά στα στοιχεία των χωρών που ακολουθούν το σύστημα της «ανοσίας αγέλης» ………

Στην μεν Βρετανία σε σύνολο 67 εκατ. πληθυσμού έχουν νοσήσει 2.692 άτομα, και έχει 137 νεκρούς.

Στην Ολλανδία τα κρούσματα είναι αναλογικά περισσότερα, αφού για 18 εκατ. πληθυσμό έχει 2.460 κρούσματα, και έχει 76 νεκρούς.

Στην Σουηδία που έχει τον ίδιο ακριβώς πληθυσμό με την Ελλάδα, έχουν νοσήσει 1439 άτομα, και έχει 11 νεκρούς.

Υπάρχει και μια τέταρτη χώρα η Ελβετία με 9 εκατ. πληθυσμό, όπου η κεντρική κυβέρνηση, απλά δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον κορωνοϊό, εκτός από το ότι έσπευσε να κλείσει τα σύνορα με την «σούπερ» μολυσμένη βόρειο Ιταλία .

Στην αρχή η Ελβετία δεν έδωσε καμία σημασία, αλλά ο κίνδυνος από την Βόρειο Ιταλία την οδήγησε να πάρει μέτρα και με συμβουλές του τύπου «Αν έχετε συμπτώματα μην πηγαίνετε σε δημόσιους χώρους».
Η Ελβετία έχει 3939 κρούσματα, και 36 νεκρούς .

Τα συμπεράσματα δικά σας……

Διαβάστε Περισσότερα