ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Έχω μια απορία ρε μάγκες. 
Ο Νέος Π. Σ. Βόλος που ανέβηκε στην Σουπερλιγκ, έχει σαν έδρα το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.
 

Το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης βρίσκεται στη περιοχή της Νεάπολης στον Βόλο και συγκεκριμένα στο τέρμα της Νεαπόλεως.

Το γήπεδο είναι κατασκευασμένο αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο το καλοκαίρι του 2017 ο Δήμος Βόλου το ανακαίνισε για λογαριασμό του Βόλος Ν.Π.Σ. ο οποίος το χρησιμοποιεί ως έδρα.

Έχει χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ υπάρχει σκέπαστρο στη βορειοδυτική πλευρά. Είναι ενισχυμένο με πραγματικό χλοοτάπητα (96Χ64μ.) ενώ υπάρχει και βοηθητικό για τις ανάγκες των ακαδημιών. Παράλληλα, περιμετρικά του γηπέδου υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθούν οι αθλητές του στίβου, καθώς υπάρχουν 6 διάδρομοι των 400 μέτρων.

Υπάρχουν 2 θύρες από τις οποίες μπορούν να εισέρχονται οπαδοί των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων. Στο εσωτερικό του γηπέδου υπάρχει χώρος όπου φιλοξενείται το κυλικείο καθώς και κλειστή αίθουσα γυμναστικής. Εκτός του γηπέδου μπορεί κανείς να σταθμεύσει το όχημα του καθώς το parking μπορεί να “φιλοξενήσει” από 100 έως 150 οχήματα.

Εκτός από την ομάδα του Βόλου το συγκεκριμένο γήπεδο παρέχεται από τον Δήμο Βόλου και για προπονήσεις αλλά και ορισμένους αγώνες των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΘ.

Υπέυθυνος για την κατασκευή αλλά και την παραχώρηση των δικαιωμάτων του γηπέδου είναι η Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ – Δήμου Βόλου.

Οι εγκαταστάσεις όμως του γηπέδου θέλουν …γενική ανακαίνιση (από κερκίδες μέχρι τουαλέτες). 
Για ΒΑΡ και τα λοιπά ούτε λόγος. Άρα μια καλύτερη λύση είναι το “Πανθεσσαλικό”. Όμως εκεί θα χρειαστεί …φιλάθλους!!! Δύσκολα τα πράγματα για τον Αχιλλέα. 
Δύο είναι οι λύσεις που έχουν σαν κοινό συντελεστή την λέξη “συγχώνευση“. 
Ή ο ….Ολυμπιακός Βόλου, ή μετακίνηση σε άλλη …πόλη!!! 
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα. Ή μήπως όχι; 
Εγώ πάντως απορία έχω ρε μάγκες.
 
Υ.Γ. Νο1: Α!!! Κάτι πήρε το αυτί μου για …οργασμό νέων έργων και στα δύο λιμάνια της χώρας, αλλά κυρίως κατά Πειραιά μεριά. Μιλάμε για σειρά πολλών και μεγάλων έργων. (Δεν μπορούμε να πούμε πιο πολλά, ακόμα).
 
Υ.Γ. Νο2: Κι άλλη απορία. Τι γίνεται με τον Ηρακλή; ‘Εχει πέσει …σίγουρα;
 
 

ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα